zuid europa | spanje

Vakantieland Spanje

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje (Spaans: Reino de España), is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

n het noordoosten grenst Spanje aan Frankrijk en Andorra, over de gehele lengte van de Pyreneeën, in het westen aan Portugal en in het zuiden aan de Britse kolonie Gibraltar. De hoofdstad van Spanje is Madrid, een stad met meer dan 3 miljoen inwoners gelegen in het midden van het land.

Spanje is een divers land met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. Het land varieert van de regenachtige vissersdorpen in Galicië tot het nachtleven van Madrid, de toeristische kusten aan de Middellandse Zee, het flamencodansen van Andalusië, en stierenvechten in vele delen van het land en het moderne Barcelona in Catalonië.
Apartments Treumal Park

Apartamentos Treumal Park is een kleinschalig complex aan de rand van Platja d Aro. Het strand bevindt zich op een korte loopafstand van 150m, het centrum ligt iets verderop. Apartamentos Treumal Park biedt 40 appartementen voor maximaal 6 personen.

vanaf EUR: 15.00


Els Llorers

Ruime appartementen aan de rand van Lloret de Mar, populair bij families en in het hoogseizoen ook bij jongeren. Op circa 1 kilometer bevindt zich het bruisende centrum en het prachtige zandstrand.

EUR: 35.00

Club Torre Vella

Rustig gelegen aan de voet van de berg Montgri omringd door een klein bos vind je Club Torre Vella. Via het wandelpad maak je een mooie, lange wandeling naar het strand van ongeveer 4 kilometer om vervolgens heerlijk te relaxen.

EUR: 41.00

Hotel Universal Pacoche

Hotel Universal Pacoche ligt in het oude gedeelte van Murcia, vlakbij de brug die u met het centrum verbindt. Het is een eenvoudig hotel met praktische kamers waar u zich kunt terugtrekken na een bezoek aan de stad te hebben gebracht.

vanaf EUR: 43.00

Residentie Fabiola

Residentie Fabiola met zijn nette appartementen is rustig gelegen en op loopafstand van het centrum van Calpe. Een voormalig vissersdorpje dat uitgegroeid is tot een gezellige en levendige badplaats.

EUR: 44.00

Apartments Bon Repos

Apartamentos Bon Repos is een kleinschalig complex aan het strand in Santa Susanna. Het beschikt over een eigen buitenzwembad met een gedeelte voor kleine kinderen.

vanaf EUR: 46.00

Checkin Beatrix

De appartementen van Checkin Beatrix zijn van alle gemakken voorzien. Ze bieden de comfort en de ruimte die je nodig hebt om nog meer van je vakantie in Pineda de Mar te genieten. Het appartementen complex is gelegen op loopafstand van het strand.

EUR: 51.00

Castell Mar - Homair

Wie wil genieten van een rustige vakantie is op camping Castell Mar aan het goed adres. De camping ligt op slechts 600 m van het schitterende strand van Empuriabrava, in het Natuurpark Aiguamolls. Trek de wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht.

EUR: 54.00

Xons Playa

Dé ideale combinatie, dat is Xon's Playa in het bruisende Empuria Brava. Gebruik maken van alle fantastische faciliteiten van een hotel, maar zelf verblijven in een comfortabel appartement.

EUR: 54.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 191 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy

vakantieland, spanjespanje, officieel, koninkrijk, spanje, spaans, reino, iberisch, schiereiland, zuidwesten, europa.n, noordoosten, grenst, spanje, frankrijk, andorra, gehele, lengte, pyrenee, westen, portugal, zuiden, britse, kolonie, gibraltar., hoofdstad, spanje, madrid, miljoen, inwoners, gelegen, midden, land.spanje, divers, uiteenlopende, culturen, talen, eetgewoonten, klimaten., varieert, regenachtige, vissersdorpen, galici, nachtleven, madrid, toeristische, kusten, middellandse, flamencodansen, andalusi, stierenvechten, delen, moderne, barcelona,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties