zuid europa | portugal

Appartementen Jardim do Vau

Direct aan de Atlantische Oceaan ligt dit zeer mooie complex waar u een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. Het complex bestaat uit verschillende gebouwen.

EUR: 22.00


Appartementen Jardim do Vau

Direct aan de Atlantische Oceaan ligt dit zeer mooie complex waar u een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. Het complex bestaat uit verschillende gebouwen.

vanaf EUR: 22.00

Douro Vallei voor levensgenieters

De Douro vallei is het perfecte plaatje: een groene vallei met eindeloze wijnranken. Hier is het op en top genieten van de couleur locale. Je logeert in een wijnhuis met uitzicht op de vallei.

vanaf EUR: 80.00

Tussendoortje in Nazaré

Deze bouwsteen is de ideale tussenstop tijdens je rondreis door Portugal: je ontspant een paar dagen in Nazaré aan de Atlantische kust. Met een kustlijn van zo'n achthonderd kilometer lang mag een strandplek dan ook niet overgeslagen worden.

vanaf EUR: 85.00

Kliffen en rivieren van Santana

Madeira staat bekend als een wandelwalhalla voor senioren. Maar dit vulkanische eiland kent ook duizelingwekkende kliffen en extreme sports als canyoning.

vanaf EUR: 98.00

Natuur en cultuur in Serra da Estrela

De Serra da Estrela…. voor natuurliefhebbers en wandelaars is dit de plek om naartoe te gaan. Grillige rotsen en frisse berglucht. Waar grote kuddes schapen grazen die belangrijk zijn voor de streekproducten van de regio. Melk, kaas en Burel wol.

vanaf EUR: 107.00

Food & Funchal

Struin door eeuwenoude straatjes in de gezellige hoofdstad Funchal. Proef de Portugese sfeer en maak kennis met Madeira's lokale gastronomie.

vanaf EUR: 114.00

Het Landelijk sprookje Sintra

Het pareltje in ons programma. Je logeert twee nachten in een traditioneel ingericht Portugees huisje. Wit geschilderd met azuurblauwe of zongele kozijnen en een gietijzeren zitje op je eigen terras.

vanaf EUR: 114.00

Het platteland van Alentejo

De Alentejo lijkt in eerste instantie wat droog en dor, maar als je hier doorheen prikt voel je een warm welkom en proef je de meest pure ingrediënten. Deze regio lijkt misschien nog wel het meest op Toscane.

vanaf EUR: 118.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 22 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, portugal, appartementen, jardim, appartementen, jardim, douro, vallei, levensgenieters, tussendoortje, nazar, kliffen, rivieren, santana, natuur, cultuur, serra, estrela, funchal, landelijk, sprookje, sintra, platteland, alentejo, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, portugal, specifiek, platteland,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties