zuid europa | malta

Pebbles Resort

Elegant, modern en luxe hotel in het gezellige St. Paul's Bay.

vanaf EUR: 81.00

8-daagse autorondreis Eilandhoppen van Malta naar Gozo

Leuke autorondreis met als hoogtepunten Valletta, Mdina en Gozo.

EUR: 224.00

Paradise Bay Resort

Bij hotel Paradise Bay Resort in Mallieha Bay breng je je dagen door op één van de beste stranden van Malta. Vanaf je balkon bewonder je het vertrek van de eerste boot richting de eilanden Gozo en Comino.

EUR: 383.00

Plaza Regency

Het beste van twee werelden. Want Plaza Regency in Sliema is een hotel & appartementencomplex in één. De appartementen liggen in het Plaza Hotel en de hotelkamers in Regency Plaza.

EUR: 397.00

Soreda

Qawra heeft een eigen karakter. Een oud dorp, met naar men zegt één van de lelijkste kerken van Malta. Als je door de oude en klassieke straten naar je hotel loopt, zou je het niet vermoeden.

EUR: 402.00

Sunny Coast

Je bent op zoek naar een plek waar je helemaal je eigen gang kan gaan. Sunny Coast is een ideale match.

EUR: 431.00

LABRANDA Riviera Hotel & Spa

Je relaxt en geniet van alles wat het LABRANDA Riviera Hotel & Spa te bieden heeft. De ligging in het noorden van het Malta bevalt je goed. Een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar de mooiste plekjes. Must see: Gozo en Comino.

EUR: 436.00

Villagg Tal Fanal

Onder de schaduw van grote broer Malta ligt Gozo. Gozo is net als Malta rijk aan archeologische bodemschatten. En nabij deze schat kun je verblijven in Villagg Tal Fanal. Heerlijke appartementen rond een gemoedelijk zwembad.

EUR: 459.00

The George Urban Boutique

Midden in het bruisende leven van St. Julians ligt het modern ingericht The George Urban Boutique. Dat betekent een vakantie waarin alles draait om ontspanning en momenten die het leven zo mooi maken.

EUR: 460.00

1 2  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, malta, pebbles, resort, daagse, autorondreis, eilandhoppen, malta, paradise, resort, plaza, regency, soreda, sunny, coast, labranda, riviera, hotel, villagg, fanal, george, urban, boutique, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, malta, specifiek, george, urban,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties