zuid europa | frankrijk

Vakantiehuis in Baillestavy
Domaine de la Baie

In het hart van een prachtig bebost park ligt Domaine de la Baie. Dit kleinschalig park bestaat uit geschakelde woningen die gebouwd zijn bij een 19e-eeuws kasteel. De dag begint goed wanneer jij wakker wordt van het vrolijke vogelgezang.

EUR: 41.00

La Presquile - Homair

Op camping La Presqu'ile in Le Barcarès hoeft niemand zich te vervelen! De camping zelf heeft een verwarmd buitenbad en een apart kinderbad, maar als je een dag naar het strand wil is dat natuurlijk ook mogelijk.

EUR: 43.00

Sole di Sari - Homair

Camping Sole Di Sari in Solenzara op Corsica ligt in het beschermde gebied van de Côte des Nacres. Dit moderne, 100% duurzame vakantiedorp is een ideaal uitgangspunt om het eiland en de ongerepte natuur te ontdekken. Je zit hier ongeveer 1.

EUR: 43.00

Le Lac des Vieilles Forges - Homair

Camping Lac des Vieilles Forges in Les Mazures in de Franse Ardennen ligt op een bergflank in de schaduw van eeuwenoude eiken en vlak bij het prachtige meer 'les Vieilles Forges' en zijn recreatiecentrum.

EUR: 45.00

Les Cottages de Valjoly

Net over de grens van België ligt het bijzondere Vakantiepark Les Cottages de Valjoly. Gelegen aan het grootste meer van Noord-Frankrijk, Le Lac du Valjoly, kan je hier genieten van een rustige vakantie in het groen.

EUR: 50.00

Les Grands Rochers

Vakantiepark Les Grands Rochers ligt in het hart van de Vendée aan de rand van een groot dennenbos. Hier kun je met volle teugen genieten van de rust of je uitleven in één van de twee zwembaden.

EUR: 51.00

Les Ondines - Flower

Camping Les Ondines ligt aan de rivier de Dordogne en op loopafstand van Souillac. En als je Dordogne zegt, dan zeg je natuurlijk kanoën. Dat moet je dan ook zeker gaan doen want dat is erg leuk.

EUR: 52.00

LOcéano Dor

L'océano D'or is een sfeervolle familiecamping met ruim 400 staanplaatsen. Loofbomen geven schaduw en hoge hagen zorgen voor veel privacy.

EUR: 52.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 159 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, frankrijk, palmeraie, homair, domaine, presquile, homair, homair, vieilles, forges, homair, cottages, valjoly, grands, rochers, ondines, flower, locano, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, frankrijk, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties