zuid europa | chalet.nl

Chalet Brixen - 10 personen

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over zuid europa te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet Brixen - 10 personen (Chalet-Brixen---10-personen14341)

Chalet Brixen is een voormalige boerderij. Ondanks dat het chalet zijn traditionele karakter heeft behouden, heeft het toch ook een moderne uitstraling. Chalet Brixen ligt zonnig en rustig op ca. 3 km van de Bergbahnen in Brixen. Je hebt hier de mogelijkheid om de Skiweltbahn te nemen die naar het skigebied van Westendorf gaat of de gondel Hochbrixen die een directe aansluiting heeft met de rest van het skigebied. Het gemoedelijke centrum van Brixen ligt op ca. 2, 5 km afstand. Hier vind je een paar winkels, bars en restaurants.


sterren: 6.5
land: Oostenrijk
regio: SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
plaats: Brixen im Thale
accomodatie: CHAvanaf EUR: 1235.00

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (chalet.nl)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, chalet.nl, chalet, brixen, personen, chalet, brixen, personen14341, chalet, brixen, voormalige, boerderij., ondanks, chalet, traditionele, karakter, heeft, behouden, heeft, moderne, uitstraling., chalet, brixen, zonnig, rustig, bergbahnen, brixen., mogelijkheid, skiweltbahn, nemen, skigebied, westendorf, gondel, hochbrixen, directe, aansluiting, heeft, skigebied.het, gemoedelijke, centrum, brixen, afstand., winkels, restaurants., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties