zuid europa | chalet.nl

Appartement Résidence Le Dahlia met cabine - 2-4 personen

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over zuid europa te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Appartement Résidence Le Dahlia met cabine - 2-4 personen (Appartement-Rsidence-Le-Dahlia-met-cabine---2-4-personen1058)

Résidence Le Dahlia is een résidence direct aan de piste gelegen. De cabinelift die je het immense skigebied in brengt is op slechts 20 meter gelegen en het centrum van Saint Martin ligt op ca. 400 meter (via een trappenhuis te bereiken). Onder het complex liggen een bar, een supermarkt, de skischool, het skipasloket en ook de VVV.


sterren: 7.5
land: Frankrijk
regio: Franse Alpen
plaats: Saint Martin de Belleville
accomodatie: APPvanaf EUR: 319.00

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (chalet.nl)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, chalet.nl, appartement, rsidence, dahlia, cabine, personen, appartement, rsidence, dahlia, cabine, personen1058, rsidence, dahlia, rsidence, direct, piste, gelegen., cabinelift, immense, skigebied, brengt, slechts, meter, gelegen, centrum, saint, martin, meter, trappenhuis, bereiken., onder, complex, liggen, supermarkt, skischool, skipasloket, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, chalet.nl, specifiek, appartement, rsidence,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties