zuid america | peru

Kom je bij mij eten?

Schuif aan tafel voor een versbereide maaltijd bij een Peruaans gezin. Dat geeft jou de mogelijkheid om écht contact te maken en te genieten van de smakelijke Peruaanse keuken bij het gezin thuis.

vanaf EUR: 15.00


Lente in de witte stad

Sucre is de relaxte, vaak zonnige, hoofdstad van Bolivia. Op een intensieve Bolivia reis is het een fijne plek om even uit te rusten van alle opgedane indrukken.

vanaf EUR: 60.00

Zilver zoeken in de rijke berg

Het bezoek aan de hooggelegen stad Potosi combineer je met een tocht in de zilvermijn. Deze Cerro Rico (Rijke Berg), maakte van Potosi een welvarende stad en het leven van de inwoners draait om de mijn.

vanaf EUR: 77.00

Rustig ritme Santa Cruz

Santa Cruz de la Sierra vinden wij het beste startpunt van een reis door Bolivia, omdat je hier, op slechts 500 meter hoogte, rustig kunt inswingen in het Boliviaanse ritme, voor je naar de hoogvlaktes van Bolivia gaat.

vanaf EUR: 85.00

Alle wegen leiden naar...Cusco

Ruim 500 jaar geleden was Cusco het centrum van het Incarijk, vandaag de dag hét culturele centrum van Latijns-Amerika. Je gaat zelf op ontdekking langs de imposante koloniale gebouwen en pleinen met restaurants, barretjes en musea.

vanaf EUR: 104.00

Op adem komen in Arequipa

Acclimatiseer in het aangename klimaat van Arequipa. De zon schijnt er bijna altijd. In deze kleurrijke stad hangt een vriendelijke en relaxte sfeer en je vindt er verfijnde Spaans koloniale gebouwen en kerken.

vanaf EUR: 110.00

Wie was er ooit in Santiago?

Veel Chili reizen starten in de hoofdstad Santiago de Chili, een levendige Latijns-Amerikaanse stad. Bij aankomst word je naar je fijne slaapplek in het centrum gebracht, waarna je de stad kunt ontdekken.

vanaf EUR: 138.00

(Pan)fluitend door La Paz

La Paz, gelegen op 3600 meter hoogte tussen de besneeuwde Andestoppen, zie je altijd tijdens je reis door Bolivia.

vanaf EUR: 143.00

Typisch Titicaca

Dit bezoek aan het Titicacameer is net even anders. Je treft hier geen massatoerisme, maar ongereptheid. Op een afgezonderd deel van het eiland Taquile maak je een wandeling en maak je samen met een familie een traditionele Pachamancalunch.

vanaf EUR: 156.00

1 2 3 4 5  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, america, lente, witte, zilver, zoeken, rijke, rustig, ritme, santa, wegen, leiden, naar...cusco, komen, arequipa, santiago, panfluitend, typisch, titicaca, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, america, vinden, waaronder, specifiek, typisch,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties