zuid america | colombia

Hoogtepunten van Colombia

In deze tweeweekse Colombia rondreis bezoek je de highlights van het land: Bogota, Villa de Leyva, Salento, Cartagena en Palomino met het Tayrona National Park. De reis is een fijne mix van cultuur en natuur in het noorden van Colombia.

vanaf EUR: 1492.00

Avontuurlijk Colombia

Deze reis kun je maken als je 18 dagen of langer de tijd hebt waarbij je, naast de hoogtepunten uit de eerste reis, ook Medellin en San Gil ontdekt.

vanaf EUR: 2160.00

22-35ers reis Colombia

Reizen in een kleurrijk en levendig land? Si! Colombia is een divers land waar zowel natuur- als cultuurliefhebbers aan hun trekken komen.

vanaf EUR: 2349.00

Groepsrondreis Colombia

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika.

vanaf EUR: 2429.00

Familiereis Colombia

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika.

vanaf EUR: 2799.00

Colombia van het gebaande pad

Heb je 22 dagen de tijd of langer? En ben je een type die liever buiten de gebaande paden reist? Dan is deze rondreis het meest geschikt voor jou.

vanaf EUR: 2930.00

Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, america, colombia, hoogtepunten, colombia, avontuurlijk, colombia, 35ers, colombia, groepsrondreis, colombia, familiereis, colombia, colombia, gebaande, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, america, vinden, waaronder, colombia, specifiek, colombia,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties