zuid america | argentinie

Wie was er ooit in Santiago?

Veel Chili reizen starten in de hoofdstad Santiago de Chili, een levendige Latijns-Amerikaanse stad. Bij aankomst word je naar je knusse slaapplek in het centrum gebracht, waarna je de stad kunt ontdekken.

vanaf EUR: 138.00


Vuurland, waar de Zuidpool begint...

Je Patagonië reis begint vaak in het frisse Ushuaia, de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld.

vanaf EUR: 182.00

Andes outback drive

In de omgeving van de charmante stad Salta is grillig met ravijnen, spierwitte zoutvlaktes en dorre Altiplano. Daarboven meestal een strakblauwe hemel.

vanaf EUR: 218.00

Relaxen in Rio

Wil je je reis door Argentinië ontspannen afsluiten, kies dan voor een strandverblijf in Rio de Janeiro. Hier geniet je op de bekende stranden Copacabana en Ipanema van een ontspannen sfeer met een caipirinha in je hand.

vanaf EUR: 255.00

Romantiek en oud chique

Buenos Aires een stad met de romantiek van Parijs, culinair genot uit Italië en de dynamiek van New York. Je verblijft in de hippe en centrale wijk Palermo zodat je gemakkelijk de highlights bezoekt.

vanaf EUR: 255.00

Waterval in het regenwoud

Sluit je intensieve reis fijn af in een warme omgeving. Niet aan het strand, want dat heb je niet echt in Argentinië, maar in het tropische noorden. Hier bulderen de Iguazu watervallen over een breedte van 2, 7 km naar beneden in de vochtige jungle.

vanaf EUR: 258.00

De zeeleeuw, de walvis en de pinguïn

Argentinië is bekend om de ruige natuur, maar wildlife zie je er niet veel. Behalve op Peninsula Valdés. Ook wanneer je niet met een huurauto wilt rondrijden, kun je het schiereiland bezoeken.

vanaf EUR: 274.00

Salta, in gaucho galop

In zonnig Salta vol koloniale praal, eet je empanadas op een terras. De volgende duik je het echte gaucho leven in. Te paard ontdek je de omgeving waarna je geniet van een steak, een goed glas wijn en gitaarklanken tijdens een traditionele bbq.

vanaf EUR: 285.00

Veters vast bij de Chaltén piek

Puntige rotsformaties en met sneeuw bedekte bergpieken. Vanuit El Chaltén wandel je op eigen houtje rondom het Fitz Roy massief. Dit is dé wandelplek in Argentijns Patagonië. Minder bekend dan Torres del Paine in Chili, maar minstens zo ruig.

vanaf EUR: 310.00

1 2 3 4  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, america, argentinie, santiago, vuurland, zuidpool, begint..., andes, outback, drive, relaxen, romantiek, chique, waterval, regenwoud, zeeleeuw, walvis, pingun, salta, gaucho, galop, veters, chaltn, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, america, vinden, waaronder, argentinie, specifiek, veters,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties