west europa | ijsland

Velkomin IJsland

Even genieten van een andere wereld? Of je nu in de zomer of winter gaat, een IJsland rondreis is altijd indrukwekkend. Ontdek de vulkanenroute in het Zuiden en de Golden Circle met de Gullfoss-waterval en de enige spuitende geiser van IJsland.

vanaf EUR: 449.00

5-daagse rondreis Noorderlicht Express - West

Als je in je eigen tempo wilt rondrijden en alles wat IJsland te bieden heeft wilt zien, dan is dit de perfecte reis voor jou. Snaelfellsness Nationaal Park wordt ook wel IJsland in het klein genoemd, een natuurwonder pur sang.

EUR: 945.00

5-daagse rondreis Noorderlicht Express - Zuid

Lekker in je eigen tempo alle pracht van IJsland ontdekken. Na aankomst op de luchthaven stap je in je huurauto en begint het grote genieten. De wegen in IJsland zijn zelfs in de winter prima te berijden, ook al ligt er een beetje sneeuw op.

EUR: 980.00

7-daagse rondreis Reykjavik Noorderlicht Express

De Reykjavik Noorderlicht Express is een reis voor genieters. Vanuit je standplaats Reykjavik ontdek je bijna alle fantastische plekken van IJsland. Je hebt de hele week de beschikking over je eigen huurauto.

EUR: 1160.00

Expeditie in het hoogland

In de verte pieken witte gletsjers aan de horizon. Je 4wd huurauto hobbelt over gravelwegen en dan een rivier zonder bruggen⦠Avontuurlijk is deze korte maar krachtige fly-drive IJsland-rondreis zeker.

vanaf EUR: 1284.00

Winter op zijn best

Een IJsland rondreis in de winter heeft een bijzondere charme. Er zijn weinig toeristen waardoor het lekker rustig is op de meeste plekken.

vanaf EUR: 1371.00

8-daagse Fly & Drive West & South of Iceland

Met je eigen 4WD huurauto ontdek je de westkust, de Golden Cirkel met de IJslandse geisers, watervallen en de adembenemende natuur van Nationaal Park Thingvellir. Als finale bezoek je de Eyjafjallajökull, ofwel de vulkaan die in 2010 is uitgebarsten.

EUR: 1401.00

Groepsrondreis IJsland Winter

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland ontdek je het land van vuur en ijs van betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers.

vanaf EUR: 1699.00

360° IJsland

Watervallen die tientallen meters naar beneden storten en geisers die het water tientallen meters de lucht in spuwen. Slechts enkele IJsland hoogtepunten van deze 360° IJsland-rondreis.

vanaf EUR: 1845.00

1 2  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, ijsland, velkomin, ijsland, daagse, rondreis, noorderlicht, express, daagse, rondreis, noorderlicht, express, daagse, rondreis, reykjavik, noorderlicht, express, expeditie, hoogland, winter, daagse, drive, south, iceland, groepsrondreis, ijsland, winter, ijsland, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, ijsland, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties