west europa | oostenrijk

Hotel Post

Een van onze tophotels in Nauders. Het hotel is al meer dan 200 jaar in het bezit van diverse generaties van de familie Baldauf. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht is hier vanzelfsprekend.

EUR: 68.00

Appartementen Königsleiten

In Königsleiten vindt u een schitterend wandelgebied, dat grenst aan het National Park Hohe Tauern. Hier is werkelijk voor iedereen iets te beleven. Het hooggebergte nodigt u uit voor een actieve (familie)vakantie.

EUR: 85.00

Hotel Jägerhof

Zeer geliefd hotel in het levendige centrum van Gerlos.

EUR: 86.00

Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan.

EUR: 99.00

Hotel Krimmlerfälle

Traditioneel Oostenrijks 4-sterrenhotel met een prachtig uitzicht op de wereldberoemde Krimmler Wasserfälle, de hoogste waterval van Europa!

EUR: 116.00

Aparthotel Kleinwalsertal

Levendig en sfeervol 3-sterrenaparthotel met een overdekt zwembad, gelegen in het prachtige Kleinwalsertal.

EUR: 117.00

Hotel Briem

Gezellig familiehotel met een typisch Oostenrijkse sfeer.

EUR: 125.00

Appartementen Heidi & Peter

Ideale en eenvoudige appartementen voor liefhebbers van après ski, gelegen in het levendige centrum van Kirchberg.

EUR: 126.00

Appartementen Angerhof

Mooie en zeer ruime appartementen in het gezellige centrum van Serfaus, met in de directe omgeving alle juiste ingrediënten voor een heerlijke vakantie in de Oostenrijkse Alpen.

EUR: 144.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 146 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, oostenrijk, hotel, appartementen, knigsleiten, hotel, jgerhof, pendelbus, oostenrijk, retour, zonder, accommodatie, hotel, krimmlerflle, aparthotel, kleinwalsertal, hotel, briem, appartementen, heidi, peter, appartementen, angerhof, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, oostenrijk, specifiek, appartementen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties