west europa | oostenrijk

Chalet Resort Brixen - 4-6 personen

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over west europa te vinden: waaronder oostenrijk en specifiek Chalet Resort Brixen - 4-6 personen (Chalet-Resort-Brixen---4-6-personen17885|1)

Resort Brixen bestaat uit 16 houten en sfeervolle chalets met een rustige en zonnige ligging aan de dorpsrand van Brixen im Thale. Je kunt op de ski's naar het dalstation van Brixen (met directe aansluiting op het skigebied Wilder Kaiser/Brixental) en na een enerverende dag ski je terug tot aan het Resort Brixen. Wil je liever elders in het skigebied beginnen of liever niet op de ski's naar het dalstation? Dan pak je de gratis skibus die op 100 meter afstand stopt. Direct naast het chaletdorp is een oefenweide met sleeplift die af en toe 's avonds verlicht zijn. Ook kun je hier rodelen. Het gemoedelijke centrum van Brixen ligt op 1 kilometer afstand. Hier vind je een paar winkels en restaurants. Bij Resort Brixen is echter ook een restaurant: The Campers. Hier heb je een uitgebreide keuze uit verschillende gerechten en is het mogelijk om een ontbijt te boeken. Ook vindt hier vaak een gezellige apr├Ęs-ski plaats. Resort Brixen heeft een receptie, stube, televisieruimte, bar, terras en parkeerplaats. Tegen betaling is Wi-Fi mogelijk. Het is mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van de wellness in Vital & Sporthotel. Hier vind je o.a. een overdekt zwembad en sauna's en het hotel ligt op 1 kilometer afstand.


sterren: 8.0
land: Oostenrijk
regio: SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
plaats: Brixen im Thale
accomodatie: CHA

vanaf EUR: 1395.00

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (oostenrijk)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, oostenrijk, chalet, resort, brixen, personen, chalet, resort, brixen, personen178851, resort, brixen, bestaat, houten, sfeervolle, chalets, rustige, zonnige, ligging, dorpsrand, brixen, thale., dalstation, brixen, directe, aansluiting, skigebied, wilder, kaiserbrixental, enerverende, terug, resort, brixen., liever, elders, skigebied, beginnen, liever, dalstation, gratis, skibus, meter, afstand, stopt., direct, naast, chaletdorp, oefenweide,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties