tropische eilanden | cuba

Moeras bij snorkelbaai

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over tropische-eilanden te vinden: waaronder cuba en specifiek Moeras bij snorkelbaai (Moeras-bij-snorkelbaai214)

In het water pal voor de kust, maar ook in het heldere water van de verscholen grotten zijn hier de mooiste snorkelplekken van Cuba. Wij regelen een snorkelset en een casa dicht bij zee in het vissersdorp Playa Larga. Boven water vind je het grootste moerasgebied van de Cariben. Hier leven trekvogels, hagedissen en felrode krabben. Lees meer over de bouwsteen naar de beroemde Varkensbaai.


land: Cuba

vanaf EUR: 115.00

 Riksja Online

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Ieder land heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer specialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Riksja Online (cuba)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tropische, eilanden, moeras, snorkelbaai, moeras, snorkelbaai214, water, heldere, water, verscholen, grotten, mooiste, snorkelplekken, cuba., regelen, snorkelset, eencasa, dicht, vissersdorpplaya, larga., boven, water, grootste, moerasgebied, cariben., leven, trekvogels, hagedissen, felrode, krabben., bouwsteen, deberoemde, varkensbaai., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, tropische, eilanden, vinden, waaronder, specifiek, moeras, snorkelbaai, moeras,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties