tropische eilanden | cuba

Geheime remedie

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over tropische-eilanden te vinden: waaronder cuba en specifiek Geheime remedie (Geheime-remedie3381)

Remedios is misschien wel dé verrassing van je Cuba reis. Het pastelkleurige stadje ademt dezelfde koloniale sfeer als Trinidad, maar is nog lang niet zo bekend en de helft kleiner. Met hagelwit strand en een natuurpark vol watervallen en groenblauwe meertjes op steenworp afstand, is dit de perfecte plek als je cultuur en natuur wilt combineren. Lees meer over de bouwsteen naar Remedios.


land: Cuba

vanaf EUR: 83.00

 Riksja Online

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Ieder land heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer specialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Riksja Online (cuba)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tropische, eilanden, geheime, remedie, geheime, remedie3381, remedios, misschien, verrassing, reis., pastelkleurige, stadje, ademt, dezelfde, koloniale, sfeer, trinidad, bekend, helft, kleiner., hagelwitstrand, natuurpark, watervallen, groenblauwe, meertjes, steenworp, afstand, perfecte, cultuur, natuur, combineren., bouwsteen, naarremedios., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, tropische, eilanden, vinden, waaronder, specifiek, geheime, remedie, geheime,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties