tropische eilanden | cuba

Easy Going: de pleintjes in Havana

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over tropische-eilanden te vinden: waaronder cuba en specifiek Easy Going: de pleintjes in Havana (Easy-Going-de-pleintjes-in-Havana49)

Havana, het lijkt of de tijd er heeft stil gestaan. Felgekleurde oldtimers passeren, op de hoek van de straat klinkt de salsa en je ziet koloniale gebouwen met afgebladderde verf. Zoek verkoeling met een mojito aan één van de gezellige pleintjes die Havana rijk is en waai uit op de Malecón. Lees meer over de Easy Going Havana bouwsteen.


land: Cuba

vanaf EUR: 115.00

 Riksja Online

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Ieder land heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer specialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Riksja Online (cuba)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tropische, eilanden, going, pleintjes, havana, going, pleintjes, havana49, havana, lijkt, heeft, gestaan.felgekleurde, oldtimers, passeren, straatklinkt, desalsa, zietkoloniale, gebouwen, afgebladderde, verf., verkoeling, mojito, degezellige, pleintjesdie, havana, malecn., deeasy, going, havana, bouwsteen., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, tropische, eilanden, vinden, waaronder, specifiek, going, pleintjes, havana, going, pleintjes,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties