tropische eilanden | cuba

Duiken bij palmenstrand

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over tropische-eilanden te vinden: waaronder cuba en specifiek Duiken bij palmenstrand (Duiken-bij-palmenstrand118)

Maria la Gorda is een afgelegen strand op het meest westelijke puntje van Cuba. Het enige dat je er vindt is een natuurlijk zandstrand met palmbomen, een hotel, het natuurgebied Guanahacabibes en een rijke onderwaterwereld. Ga hier duiken en spot tropische vogels tijdens een wandeling door het natuurpark. Lees meer over de Maria La Gorda bouwsteen.


land: Cuba

vanaf EUR: 128.00

 Riksja Online

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Ieder land heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer specialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Riksja Online (cuba)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tropische, eilanden, duiken, palmenstrand, duiken, palmenstrand118, maria, gorda, afgelegen, strand, meest, westelijke, puntje, cuba., enige, vindt, natuurlijk, zandstrand, palmbomen, hotel, natuurgebied, guanahacabibes, rijke, onderwaterwereld., duiken, tropische, vogels, tijdens, wandeling, natuurpark., maria, gorda, bouwsteen., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, tropische, eilanden, vinden, waaronder, specifiek, duiken, palmenstrand, duiken,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties