tropische eilanden | jamaica

Samsara

Tomorrow people … De relaxte klanken van Ziggy Marley klinken op de achtergrond als je wat rum punch bestelt bij hotel Samsara's gezellige bar.

EUR: 798.00

Legends

Als je van muziek houdt, zit je goed bij hotel Legends. In het bruisend hart van knus Negril is altijd wel wat reggae of soul te horen. En in het hotel danst het personeel relaxed mee. Plons! Daar duikt iemand in het zwembad.

EUR: 878.00

Travellers Beach Resort

In 1992 opende Winston Wellington precies één bungalow op de plek waar nu het Travellers Beach Resort staat. Sindsdien zijn er een kamer of 60 bijgekomen, een heuse swim-up bar en zélfs een waterval.

EUR: 974.00

Travellers Beach Resort

In 1992 opende Winston Wellington precies één bungalow op de plek waar nu het Travellers Beach Resort staat. Sindsdien zijn er een kamer of 60 bijgekomen, een heuse swim-up bar en zélfs een waterval.

EUR: 974.00

Sandy Haven Resort

Een warm Jamaicaans welkom zodra je het Sandy Haven Resort binnenstapt. Hier voel je je helemaal thuis.

EUR: 1013.00

Country Country Beach Cottages

Een goed boek en een zonnebril, dat is alles wat je nodig hebt in de Country Country Beach Cottages op Jamaica. Zodra je het 3-sterren 'dorpje' binnenwandelt, word je vrolijk van alle gekleurde cottages.

EUR: 1037.00

RIU Negril

Wie zin heeft in een laid-back strandvakantie, swingende shows en écht vrolijke mensen, komt logeren in hotel RIU Negril. Dat betekent Italiaans dineren in het trendy ingerichte restaurant en plonzen in een van de drie verkoelende zwembaden.

EUR: 1050.00

Royal Decameron Club Caribbean

Royal Decameron Club Caribbean is één van de meest populaire hotels aan Jamaica's noordkust! Hier is het echt genieten als je in de comfortabele loungekussens naar die prachtige baaienkust van Runaway Bay zit te staren.

EUR: 1113.00

RIU Ocho Rios

In hotel RIU Ocho Rios kom je erachter wat met deze populaire uitspraak bedoeld wordt. Het is een hotel met zoals dat heet: alles erop en eraan. Zomer 2019 is het hotel volledig gerenoveerd.

EUR: 1140.00

1 2 3  volgende

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tropische, eilanden, jamaica, samsara, legends, travellers, beach, resort, travellers, beach, resort, sandy, haven, resort, country, country, beach, cottages, negril, royal, decameron, caribbean, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, tropische, eilanden, vinden, waaronder, jamaica,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties