tropische eilanden | cuba

Dichter bij je passie

Laat ons weten wat je hobby is, dan gaan wij op zoek naar iemand in Cuba die deze passie met je deelt. Of je nu graag gitaar speelt, geregeld gaat hardlopen of een passie voor schilderen hebt, wij zoeken de ultieme match voor je.

vanaf EUR: 12.00


Geheime Remedios

Remedios is misschien wel dé verrassing van je Cuba reis. Het pastelkleurige stadje ademt dezelfde koloniale sfeer als Trinidad, maar is nog lang niet zo bekend en de helft kleiner.

vanaf EUR: 83.00

Buena Vista Santiago de Cuba

Santiago staat bekend als de bakermat van de Cubaanse muziek. Andere steden blijven volgens ons wat betreft muziek echter niet achter.

vanaf EUR: 95.00

Mañana, mañana in Baracoa

Baracoa ligt zo afgelegen dat een onbekommerd en ontspannen sfeertje behouden is gebleven.

vanaf EUR: 98.00

Easy Going: Havanas pleintjes

Havana, het lijkt of de tijd er heeft stil gestaan. Felgekleurde oldtimers passeren, op de hoek van de straat klinkt de salsa en je ziet koloniale gebouwen met afgebladderde verf.

vanaf EUR: 115.00

Ranchos van Camaguey

In het hart van Cuba vind je Camaguey. Het stadje ligt midden in veeteeltgebied en is een plek met charme. Deze bouwsteen verbindt het westen en oosten met elkaar.

vanaf EUR: 115.00

Playa Larga, moeras bij snorkelbaai

In het water pal voor de kust, maar ook in het heldere water van de verscholen grotten zijn hier de mooiste snorkelplekken van Cuba. Wij regelen een snorkelset en een casa dicht bij zee in het vissersdorp Playa Larga.

vanaf EUR: 115.00

Tussen de tabaksheuvels van Viñales

Grillige karstbergen, afgewisseld met tabaksvelden en boerderijen: welkom in Viñales. Hier, ten westen van hoofdstad Havana, worden al eeuwenlang Cubaanse sigaren gemaakt.

vanaf EUR: 117.00

In de voetsporen van Che en Fidel

Viva la revoluçion! Diep in de bossen van de Sierra Maestra ligt het voormalige hoofdkwartier waar de rebellenleiders de revolutie voorbereidden. In de hutten liggen nog tal van voorwerpen en gereedschap.

vanaf EUR: 128.00

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  volgende

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tropische, eilanden, dichter, passie, geheime, remedios, buena, vista, santiago, maana, maana, baracoa, going, havanas, pleintjes, ranchos, camaguey, playa, larga, moeras, snorkelbaai, tussen, tabaksheuvels, viales, voetsporen, fidel, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, tropische, eilanden, vinden, waaronder, specifiek, voetsporen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties