oost europa | turkmenistan

Vakantieland Turkmenistan

Turkmenistan is een land in Azië dat grenst aan Kazachstan, Oezbekistan, Afghanistan, Iran en de Kaspische Zee. Het land grenst aan Kazachstan (grens: 373 km), Oezbekistan (1506 km), Afghanistan (697 km), Iran (888 km (provincie Mazandaran 243 km, provincie Ostán-e Khorásán 685 km)), en de Kaspische Zee (kustlijn 669 km). Het land omvat ook nog een aantal eilanden in de Kaspische Zee. De grote lagune in het noordwesten is een depressie die in de zomer droog komt te liggen.

Bezienswaardigheden:
Historisch en cultureel nationaal park "Oud Merv"
Kunya-Urgench
Forten van de Parthen in Nisa
Groepsrondreis met Dragoman door Oezbekistan en Turkmenistan

Tijdens dit overland-avontuur door Oezbekistan en Turkmenistan reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken. Echt op avontuur houdt in dat je onder andere slaapt onder de sterrenhemel in de woestijn.

vanaf EUR: 1550.00

Vakantiehuis in Baillestavy
vakantieland, turkmenistanturkmenistan, grenst, kazachstan, oezbekistan, afghanistan, kaspische, grenst, kazachstan, grens, oezbekistan, afghanistan, provincie, mazandaran, provincie, kaspische, kustlijn, omvat, aantal, eilanden, kaspische, grote, lagune, noordwesten, depressie, zomer, droog, liggen.bezienswaardighedenhistorisch, cultureel, nationaal, kunyaurgenchforten,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties