noord europa | noorwegen

Bergo

De comfortabele Bergo appartementen liggen direct naast hotel Bergo in het rustige Beitostølen. In de zomer, vanaf ongeveer half juni, wordt Beitostølen omgetoverd tot een ware familiebestemming.

EUR: 72.00


Beitostølen Appartementen

Mooie, moderne appartementen van privé-eigenaren. De appartementen zijn gunstig gelegen in het centrum van Beitostølen.

EUR: 111.00

Bavallstunet Appartementen

Prima appartementen op een plek met een schitterend uitzicht.

EUR: 113.00

Oslo

Vlucht vertrekt op 14-08-2020 van Brussels National, Brussel naar Oslo, Oslo met Lufthansa. Op 28-08-2020 vertrekt de terugvlucht van Oslo, Oslo naar Brussels National, Brussel. Boek deze vlucht bij www.wtc.nl voor €122

vanaf EUR: 122.00

Geilolia

Geilo, een perfecte uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes in Noorwegen. Appartementen Geilolia liggen midden in het centrum, met alle benodigdheden binnen handbereik.

EUR: 129.00

Kvitfjell Cabins

De verschillende appartementen en cabins liggen verspreid over Kvitfjell. Ze zijn van alle gemakken voorzien en liggen niet ver van centrale voorzieningen.

EUR: 159.00

Myrkdalen Mountain Resort

Het gras lijkt altijd groener, naast het Myrkdalen Mountain Resort. Het resort is tegen de berg op gebouwd, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op de berg vanuit je kamer of appartement.

EUR: 161.00

Havsdalsgrenda

Genieten in de prachtige appartementen van Havsdalsgrenda in Geilo, gelegen op een helling en omgeven door de indrukwekkende Noorse natuur.

EUR: 161.00

Hunderfossen

Gelegen in de rustige, bosrijke omgeving van Lillehammer vind je Hotel & Resort Hunderfossen. Verblijf in keurig ingerichte hotelkamers of kies voor een knusse houten bungalow. Ga voor een leuk dagje samen met de kinderen naar Lilleputhammer.

EUR: 162.00

1 2 3 4 5 6 7  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, noorwegen, bergo, beitostlen, appartementen, bavallstunet, appartementen, geilolia, kvitfjell, cabins, myrkdalen, mountain, resort, havsdalsgrenda, hunderfossen, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, noorwegen, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties