noord europa | ijsland

Hotel Cabin

Uitstekend hotel met gunstige prijzen, gelegen aan de rand van het centrum.

vanaf EUR: 32.00


Hotel Island

Comfortabel hotel met een gunstige ligging op loopafstand van het centrum.

vanaf EUR: 41.00

Kliffen en dalen

Maak een tussenstop in het Reykholtsdal, een regio met veel geothermische activiteit. Ontdek op je gemak de hete bronnen en watervallen. Schiereiland Snaefellsnes vormt een mooi contrast met het ruige binnenland.

vanaf EUR: 65.00

Velkomin Reykjavik

De noordelijkste hoofdstad ter wereld bied je een ontspannen start van je IJsland reis. Geniet van de drukte, modern design en de vele trendy boetiekjes en restaurants. Een mooi contrast met het onbewoonde en ruige binnenland.

vanaf EUR: 105.00

Watervallen en spuitende geisers

Een aantal van IJslands bekendste bezienswaardigheden vind je in de Golden Circle, een gebied vol geothermische activiteit. Terwijl veel reizigers hier maar een korte stop maken, blijf jij er slapen.

vanaf EUR: 125.00

Dwars door het hoogland

Ga op avontuur in het haast onbegaanbare IJslandse binnenland. In juli of augustus reis je per 4Ã4 jeep over stoffige gravelwegen, dwars door rivieren en kale woestenij. Onderweg zie je basalt-waterval Aldeyjarfoss en spectaculair gekleurde bergen.

vanaf EUR: 145.00

Eindigen in KeflavÃk

Terug in het zuiden dobber je rond in de meest populaire lagune van IJsland, de Blue Lagoon. Trakteer je spieren op een welverdiend warm bad of een massage. Een relaxte afsluiter van je IJsland reis.

vanaf EUR: 145.00

Fjorden in Oost-IJsland

De fjordenkust in Oost-IJsland: steile bergwanden rijzen op uit de oceaan en de laaghangende mist zorgt hier voor een mysterieuze sfeer.

vanaf EUR: 185.00

Walvisstaarten in het noorden

In het noordelijke puntje van IJsland ligt één van de mooiste plekken in Europa om walvissen te spotten. Je stapt er op een traditionele houten vissersboot en spot walvissen, bruinvissen en dolfijnen.

vanaf EUR: 230.00

1 2 3  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, ijsland, hotel, cabin, hotel, island, kliffen, dalen, velkomin, reykjavik, watervallen, spuitende, geisers, dwars, hoogland, eindigen, keflavk, fjorden, ijsland, walvisstaarten, noorden, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, ijsland, specifiek, walvisstaarten,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties