noord europa | finland

Helsinki

Vlucht vertrekt op 15-06-2020 van Schiphol, Amsterdam naar Helsinki, Helsinki met Lufthansa. Op 28-06-2020 vertrekt de terugvlucht van Helsinki, Helsinki naar Schiphol, Amsterdam. Boek deze vlucht bij www.wtc.nl voor €133

vanaf EUR: 133.00


9-daagse autorondreis Finse meren, steden en cultuur

Ontdek de Finse meren, steden en cultuur tijdens deze 9-daagse rondreis door het zuiden van Finland.

EUR: 576.00

11-daagse autorondreis Land van Duizend Meren

Tijdens deze 11-daagse rondreis gaat u van Helsinki in het zuiden, via het Saimaa merengebied naar Fins Lapland, het land van de Samen en de middernachtzon. Een mooie reis voor de natuurliefhebber.

EUR: 675.00

9-daagse fly-drive Finse meren, steden en cultuur

Ontdek de Finse meren, steden en cultuur tijdens deze 9-daagse rondreis door het zuiden van Finland.

EUR: 991.00

11-daagse fly-drive Land van Duizend Meren

Tijdens deze 11-daagse rondreis gaat u van Helsinki in het zuiden, via het Saimaa merengebied naar Fins Lapland, het land van de Samen en de middernachtzon. Een mooie reis voor de natuurliefhebber.

EUR: 1145.00

8-daagse fly-drive met verblijf in vakantiewoningen Luosto & Salla

Voordelige rondreis voor de hele familie met verblijf in vakantiewoningen in Fins Lapland. Bezoek een rendier- en huskyboerderij en ga kanoën in Oulanka Nationaal Park.

EUR: 1175.00

8-dg rondreis Adventure on the Ounasjärvi river

Ontdek de geboorteplaats van de Sami-cultuur en geniet van een actieve week aan de Ounasjärvi rivier. Bevroren van november tot midden mei. De geschiedenis van de Sami cultuur gaat meer dan 2.000 jaar terug.

EUR: 1244.00

8-daagse rondreis Arctic Light In The Forest

IJs, sneeuw, warme sauna's, blaffende husky's en snelle sneeuwscooters. Het is slechts een kleine greep uit dat wat Finland te bieden heeft. En jij gaat het deze week beleven.

EUR: 1379.00

Groepsrondreis Finland Zomer Pop-Up

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Finland wandelen en fietsen we door de natuur. Ook kanoën we door prachtige wateren die ons meenemen door het uitgestrekte landschap.

vanaf EUR: 1479.00

1 2  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, finland, helsinki, daagse, autorondreis, finse, meren, steden, cultuur, daagse, autorondreis, duizend, meren, daagse, drive, finse, meren, steden, cultuur, daagse, drive, duizend, meren, daagse, drive, verblijf, vakantiewoningen, luosto, salla, rondreis, adventure, ounasjrvi, river, daagse, rondreis, arctic, light, forest, groepsrondreis, finland, zomer, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, finland, specifiek, groepsrondreis, finland,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties