noord america | amerika

Vakantieland Amerika

Amerika is een landmassa op het westelijk halfrond dat ten oosten van de Grote Oceaan en ten westen van de Atlantische Oceaan ligt. Amerika wordt over het algemeen onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, maar er bestaan ook andere indelingen. Het heeft een landoppervlak van 42,549,000 km2 (28.4% van het totale landoppervlak van de aarde) en ongeveer een miljard inwoners (13.5% van de wereldbevolking).
Everglades Safari Park Tour plus airboat tocht

Maak kennis met het Everglades National Park. Na Yellowstone het grootste nationaal park van Amerika, gelegen in de zuidwestelijke punt van de staat Florida. inclusief spectaculaire airboat tocht.

vanaf EUR: 27.00


Fietstocht Golden Gate Bridge

Beleef San Francisco op een bijzondere wijze en maak een spectaculaire fietstocht over de Golden Gate Bridge naar het schilderachtige Sausalito. De tour begint bij het Fisherman's Wharf, en per ferry keer je terug.

vanaf EUR: 53.00

Into the Great Smoky Mountains

The Great Smokey Mountains is het meest bezochte Nationale Park van Amerika. Tijdens deze bouwsteen verblijf je in Cherokee zodat je via de Newfound Gap Road door het Great Smokeys National Park kan rijden.

vanaf EUR: 59.00

Amsterdam Court Hotel

Dit sfeervolle hotel heeft een fantastische ligging in Manhattan en bevindt zich aan Times Square en op slechts 600 meter loopafstand van de theaterwijk en op 2 minuten lopen van het metrostation 50th Street. Ideaal voor een bezoek aan New York.

vanaf EUR: 64.00

Alcatraz Island Cruise en Tour

Je vaart naar Alcatraz, een eiland in de Baai van San Francisco en bezoekt de beruchte gevangenis, waar o.a. Al Capone gevangen heeft gezeten. Tegenwoordig is het eiland een natuurgebied.

vanaf EUR: 66.00

Tussenstop in Salt Lake City

Salt Lake City is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Yellowstone of aan het Zuid Westen van Amerika. We regelen een comfortabel hotel in het centrum.

vanaf EUR: 67.00

Archeoloog voor een dag in Dinosaur

Wil je Moab (Arches) combineren met Yellowstone NP dan is dit een handige bouwsteen om de lange reisafstand te overbruggen. Niet de meest interessante route maar Vernal is wel een leuke stop.

vanaf EUR: 69.00

Easy going Atlanta

Vanaf Amsterdam kun je rechtstreeks naar Atlanta vliegen.  Atlanta is daarom een fijn begin of eind punt van je reis door de zuidelijke staten van Amerika. Het is de geboortestad van Martin Luther King Jr.

vanaf EUR: 78.00

Snorkelen met zeekoeien

Ontdek de magische onderwaterwereld van de "Nature Coast" tijdens deze excursie waarbij je gaat snorkelen met de vriendelijke zeekoeien in de ondiepe, sprankelende wateren van de Crystal River.

vanaf EUR: 85.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 volgende

vakantieland, amerikaamerika, landmassa, westelijk, halfrond, oosten, grote, oceaan, westen, atlantische, oceaan, ligt., amerika, wordt, algemeen, onderverdeeld, noord, zuidamerika, bestaan, andere, indelingen., heeft, landoppervlak, 42549000, totale, landoppervlak, aarde, ongeveer, miljard, inwoners,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties