noord europa | zweden

Säfsen Vakantiepark

Een heerlijke vakantiebestemming in het midden van Zweden, met bossen en water binnen handbereik. Het park heeft veel voorzieningen en activiteiten voor het hele gezin.

EUR: 86.00


Idre Fjäll Vakantiepark

Een leuk vakantiepark voor het hele gezin met de nadruk op een wintervakantie met volop skiplezier én veel andere winterse activiteiten.

EUR: 87.00

ApartHotel Telefonplan

Het gerenoveerde ApartHotel Telfonplan ligt in een rustige buurt van Stockholm. Iets buiten het centrum heb je echt het gevoel dat je tussen de locals bent. De wijk biedt een keur aan goede restaurantjes en gezellige bars.

EUR: 227.00

C Stockholm

C Stockholm is het enige hotel in Stockholm dat het gehele jaar door over een heuse Icebar beschikt. Iets drinken bij een permanente temperatuur van -5 graden Celcius is een fantastische ervaring.

EUR: 270.00

Elite Palace

In de wijk Vasatan ligt het moderne Elite Palace hotel. Een lokale wijk met vele gezellige restaurantjes en barretjes rondom het Odenplan plein. Je begin je dag sportief met een rondje in de fitness.

EUR: 281.00

Scandic Sjöfartshotellet

De ligging van Scandic Sjöfartshotellet, vlak aan het water, is ideaal om Stockholm te verkennen. Vanaf het gezellige dakterras heb je een prachtig uitzicht over het water. Met een uitgebreid, biologisch ontbijt begint je dag gelijk goed.

EUR: 281.00

Best Western Plus Grow Hotel

Best Western Plus Grow Hotel ligt iets buiten Stockholm. Met de metro ben je in 20 min al bij de hoogtepunten Sergel's Square, Långholmen en Gamla Stan.

EUR: 286.00

Riddargatan

Riddargatan is een kleinschalig hotel gelegen in centrum Stockholm. De wijk Östermalm is een gezellig gedeelte van de stad met vele restaurants, bars en winkels.

EUR: 289.00

Lilla Radmannen

Lilla Rådmannen is een zeer sfeervol hotel gelegen in een rustige buurt van Stockholm. De artistiek ingerichte kamers zijn allemaal uniek en hebben hun eigen look & feel.

EUR: 315.00

1 2 3  volgende

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, zweden, sfsen, vakantiepark, vakantiepark, aparthotel, telefonplan, stockholm, elite, palace, scandic, sjfartshotellet, western, hotel, riddargatan, lilla, radmannen, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, zweden, specifiek, lilla,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties