noord europa | noorwegen

Beitostølen Appartementen

Mooie, moderne appartementen van privé-eigenaren. De appartementen zijn gunstig gelegen in het centrum van Beitostølen.

EUR: 111.00


Bavallstunet Appartementen

Prima appartementen op een plek met een schitterend uitzicht.

EUR: 119.00

Norefjell Spa Resort

Prachtig luxe resort midden in de natuur. Na een hele dag in de buitenlucht is het heerlijk relaxen in het wellnesscenter of in het restaurant met een heerlijk diner.

EUR: 164.00

Appartementen Norefjell Ski & Spa Resort

Luxe en uitgebreid skiresort met hotel en appartementen. Na een dag skiën heerlijk relaxen in de Spa & Beauty en 's avonds lekker dineren in het restaurant.

EUR: 260.00

Bavallstunet Vakantiepark

Mooie en moderne appartementen van privé-eigenaren, prachtig gelegen op de berg met schitterend uitzicht over Voss. De accommodatie heeft een hoge gastenwaardering.

EUR: 427.00

Myrkdalen Hotel

Mooi en modern 4-sterrenhotel in het uitgestrekte Myrkdalen Mountain Resort skigebied, op ca. 25 km noordelijk van het toeristische plaatsje Voss.

EUR: 460.00

6-daagse rondreis Noorwegen in een Notendop

Een 6-daagse rondreis per trein, bus en ferry. U reist comfortabel van Oslo naar Bergen. Centraal gelegen hotels, geen parkeer- of tolkosten dus optimaal genieten.

EUR: 682.00

8-daagse autorondreis Bergen & Fjorden

In het Westelijk Fjordengebied ontmoeten de bergen en de mooiste fjorden elkaar. De favoriete reis van natuurliefhebbers.

EUR: 719.00

Beitostølen Fjellpark

Prima appartementen van privé-eigenaren. De appartementen zijn gunstig gelegen op loopafstand van de skiliften, de winkels en restaurants.

EUR: 793.00

1 2  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, noorwegen, beitostlen, appartementen, bavallstunet, appartementen, norefjell, resort, appartementen, norefjell, resort, bavallstunet, vakantiepark, myrkdalen, hotel, daagse, rondreis, noorwegen, notendop, daagse, autorondreis, bergen, fjorden, beitostlen, fjellpark, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, noorwegen, specifiek, beitostlen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties