noord europa | ijsland

Hotel Cabin

Uitstekend hotel met gunstige prijzen, gelegen aan de rand van het centrum.

vanaf EUR: 32.00


Hotel Island

Comfortabel hotel met een gunstige ligging op loopafstand van het centrum.

vanaf EUR: 43.00

Kliffen en dalen

Maak een tussenstop in het Reykholtsdal, een regio met veel geothermische activiteit. Ontdek op je gemak de hete bronnen en watervallen. Schiereiland Snaefellsnes vormt een mooi contrast met het ruige binnenland.

vanaf EUR: 98.00

Op de vulkaanroute

IJsland heeft het actiefste vulkanische landschap ter wereld. Witte toppen aan de horizon, lavavlakten en kraters vormen het decor op de route door het zuiden.

vanaf EUR: 114.00

Watervallen en spuitende geisers

Een aantal van IJslands bekendste bezienswaardigheden vind je in de Golden Circle, een gebied vol geothermische activiteit. Terwijl veel reizigers hier maar een korte stop maken, blijf jij er slapen.

vanaf EUR: 130.00

Winter wonder IJsland

Sneeuw en ijs betoveren in de winter het IJslandse landschap. Deze rondreis laat je in korte tijd dit winterwonderland beleven. Spuwende geisers, bevroren watervallen en besneeuwde vulkanen je gaat het allemaal zien.

vanaf EUR: 418.00

Velkomin IJsland

Even genieten van een andere wereld? Of je nu in de zomer of winter gaat, een individuele IJsland rondreis is altijd indrukwekkend.

vanaf EUR: 615.00

Expeditie in het hoogland

In de verte pieken witte gletsjers aan de horizon. Je 4wd huurauto hobbelt over gravelwegen en dan een rivier zonder bruggen⦠Avontuurlijk is deze korte maar krachtige fly-drive IJsland-rondreis zeker.

vanaf EUR: 866.00

5-daagse rondreis Noorderlicht Express - West

Wil je alles zien dat IJsland te bieden heeft én in je eigen tempo rondrijden? Dan is dit de perfecte reis voor jou. Snaefellsnes nationaal park wordt ook wel IJsland in het klein genoemd, echt een natuurwonder pur sang.

EUR: 947.00

1 2  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, ijsland, hotel, cabin, hotel, island, kliffen, dalen, vulkaanroute, watervallen, spuitende, geisers, winter, wonder, ijsland, velkomin, ijsland, expeditie, hoogland, daagse, rondreis, noorderlicht, express, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, ijsland, specifiek, daagse, rondreis, noorderlicht,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties