noord europa | ijsland

Golden Circle: schatkist van IJsland

Een aantal van IJslands bekendste bezienswaardigheden vind je in de Golden Circle, een gebied vol geothermische activiteit. Terwijl veel reizigers hier maar een korte stop maken, blijf jij er slapen.

vanaf EUR: 107.00


Spuitende geisers en bevroren watervallen in IJsland

De bekendste highlights van IJsland liggen in de zogenaamde âGolden Circleâ. Hier zie je onder andere de imposante Gullfoss-waterval stromen en de Strokkur-geiser uitbarsten.

vanaf EUR: 123.00

Langs Seljalandsfoss naar VÃk

IJsland heeft het actiefste vulkanische landschap ter wereld. Witte toppen aan de horizon, lavavlakten en kraters vormen het decor op de route door het zuiden.

vanaf EUR: 125.00

Orka spotten in IJsland

De meeste reizigers blijven aan de zuidkust van IJsland. Maar helemaal niet zo ver van Reykjavik, ten noordwesten, ligt Snaeffelsness-schiereiland. Je vindt hier ruige lavagrotten en een uitgestorven vulkaan, wandelen kun je hier naar hartelust.

vanaf EUR: 160.00

Een ritje met IJslandse paarden

Reizen in IJsland betekent iedere paar uur een ander landschap zien. Het is één ding om de natuur vanuit de auto of te voet te verkennen, maar vanaf de rug van de IJslandse paarden is wel heel bijzonder.

vanaf EUR: 166.00

Flits, het Noorderlicht in IJsland!

Begin of eindig je reis in de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. In deze gezellige stad loop je in de wintermaanden vaak door de sneeuw, wat Reykjavik nog meer sfeer geeft.

vanaf EUR: 240.00

Viks winterwonderland

Het zuiden van IJsland bestaat uit gletsjers, bevroren watervallen, vulkanen en ruige lavastranden. In de winter zijn de tinten enorm contrasterend. Witte ijspegels en zwarte lavastranden, je kan er een beeld bij vormen.

vanaf EUR: 269.00

Zeehonden spotten in Hvammstangi

Hvammstangi IJsland, ook wel de onontdekte parel van het zuidwesten. Van oorsprong een handelsplek, nu vooral dé plek om zeehonden te zien.

vanaf EUR: 286.00

Snaefellsnes erop of eronder

De verharde wegen laat je de komende dagen voor wat ze zijn. Je slaat af naar het westelijke schiereiland Snaefellsnes, voor ons dé verassing tijdens IJsland reis.

vanaf EUR: 296.00

1 2 3 4  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, ijsland, golden, circle, schatkist, ijsland, spuitende, geisers, bevroren, watervallen, ijsland, langs, seljalandsfoss, spotten, ijsland, ritje, ijslandse, paarden, flits, noorderlicht, ijsland, winterwonderland, zeehonden, spotten, hvammstangi, snaefellsnes, eronder, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, ijsland, specifiek, snaefellsnes,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties