noord europa | denemarken

Bønnerup Strand

Een mooi vakantiepark met tal van faciliteiten. Het heeft een ideale ligging voor het beoefenen van watersporten. Het vakantiecomplex ligt rustig en het kindvriendelijke strand bevind zich slechts 200 meter afstand.

EUR: 102.00


Blokhus

In het noorden van Jutland, in de toeristische badplaats Blokhus ligt direct aan de duinen en het strand vakantiepark Blokhus. Het strand van Blokhus heeft een blauwe vlag en wordt gezien als één van de beste stranden van Scandinavië.

EUR: 107.00

Marielyst

Gelegen in een rustige en bosrijke omgeving, aan een prachtig 20 kilometer lang schoon zandstrand, welke al jaren verkozen wordt tot één van de mooiste in Denemarken. Circa 2 kilometer van het centrum van Marielyst met tal van restaurants en winkels.

EUR: 110.00

Bork Havn

Dit vakantiepark ligt in het vissersplaatsje Bork Havn. De perfecte locatie voor watersportliefhebbers, zo kun je hier prima windsurfen en kanoën. Op enkele kilometers van het park ligt het brede zandstrand.

EUR: 115.00

Bogense Strand

Vakantiepark Bogense Strand ligt in het 'echte' Denemarken aan de noordkant van Funen. Op weg naar het verzorgde vakantiepark zie je langs de weg de typische, houten stalletjes vaak versierd met Deense vlaggetjes.

EUR: 122.00

Riis Feriepark

Riis Feriepark in Give is een super gezellige camping voor families en ligt heerlijk verscholen in een bosrijke omgeving. Vlakbij ligt het bij kinderen geliefde safaripark GIVSKUD ZOO.

EUR: 125.00

Holiday Homes North Sea

Net achter de duinen van de westkust zijn deze gloednieuwe vakantiewoningen gebouwd. Deze comfortabele huizen zijn van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht.

EUR: 130.00

Skallerup Seaside Resort

In het noordelijkste puntje van Jutland kun je bij Skallerup Seaside Resort afvinken waarom je naar Denemarken op vakantie zou gaan. Rust en ruimte, check. Eindeloze kustlijnen met prachtig duinlandschap, check.

EUR: 134.00

Nørre Vinkel

's Ochtends wakker worden in een Deense boerderij en uitkijken op de Limfjorden. Het is mogelijk in Hotel Nørre Vinkel. Dit hotel was oorspronkelijk een grote boerderij.

EUR: 138.00

1 2 3 4 5 6  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, europa, denemarken, bnnerup, strand, blokhus, marielyst, bogense, strand, feriepark, holiday, homes, north, skallerup, seaside, resort, vinkel, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, europa, vinden, waaronder, denemarken, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties