noord america | mexico

Kom je bij me eten?

Ben je benieuwd hoe het er echt aan toe gaat op een lokale Guatemalteekse markt? Ga samen met een lokale familie de markt op en laat je verbazen door alle kleuren, geluiden en geuren.

vanaf EUR: 18.00


Wereldwonder Chichèn Itzá

Chichèn Itzá is de bekendste Mayaruïne van Yucatan. Begrijpelijk dat het veel toeristen aantrekt. Ga naar de spectaculaire lichtshow en sta de volgende morgen vroeg op zodat je de ruïnes verkent vóór het te druk en heet wordt.

vanaf EUR: 47.00

Tikal tempel trail

De grootste Maya-ruïne van Latijns Amerika, Tikal, ligt in het tropische noorden van Guatemala in het regenwoud van Peten, waar brulapen, toekans en neusbeertjes de dienst uitmaken.

vanaf EUR: 85.00

Koloniale kleurenpracht

Rijd na het wereldwonder Chichen Itza je op je gemak naar het gele stadje Izamal en vervolgens door naar de koloniale plaats Campeche. Dompel je onder in Spaanse koloniale sferen van Mexico zonder dat je tussen de massa loopt.

vanaf EUR: 85.00

Slingeren in de jungle

Daar hang je dan op 30 meter hoogte tussen de boomtoppen. Op de rand van het Mexicaanse schiereiland Yucatan ligt een bijzonder stuk natuur waar vooral Mexicanen zelf vakantie vieren. Het verblijf hier kun je zo actief of lui maken als je zelf wilt.

vanaf EUR: 91.00

In bad met roze flamingos

Een off the beaten track bouwsteen in het niet toeristische deel van Yucatan. Vanuit een vissersdorp maak je een boottocht door het mangrovegebied van de Rio Lagartos waar roze flamingo's leven. Verwen jezelf met een modderbad in het zoutmeer.

vanaf EUR: 95.00

Slapen op de vulkaan

Dit stukje reis staat in het teken van natuur en actie! Je gaat de zonsopkomst bewonderen op 4200 meter.  Je gaat de hoogste berg van Guatemala te beklimmen in een kleine groep.

vanaf EUR: 99.00

Een kijkje in de Grote Oceaan

Na het centrale hoogland is het tijd voor wat ontspanning aan de Pacifische kust. Het kleine vissersdorp Puerto Ángel is een lekker loom plaatsje, waar de rotsen een natuurlijke beschutting vormen.

vanaf EUR: 106.00

Easy Going Antigua

Vlieg je naar Guatemala, dan start je je Guatemala reis met een paar dagen in Antigua. Je hebt echt twee nachten in deze veelzijdige stad nodig om een goede indruk te krijgen en iets van de omgeving te zien.

vanaf EUR: 108.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 12 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, america, mexico, wereldwonder, chichn, tikal, tempel, trail, koloniale, kleurenpracht, slingeren, jungle, flamingos, slapen, vulkaan, kijkje, grote, oceaan, going, antigua, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, america, vinden, waaronder, mexico, specifiek, going,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties