noord america | amerika

Everglades Safari Park Tour plus airboat tocht

Maak kennis met het Everglades National Park. Na Yellowstone het grootste nationaal park van Amerika, gelegen in de zuidwestelijke punt van de staat Florida. inclusief spectaculaire airboat tocht.

vanaf EUR: 27.00


Fietstocht Golden Gate Bridge

Beleef San Francisco op een bijzondere wijze en maak een spectaculaire fietstocht. De tour begint bij het Fisherman's Wharf, via prachtige fietspaden fiets je de Golden Gate bridge over en heb je een prachtig panoramisch uitzicht.

vanaf EUR: 52.00

Into the smokies

The Great Smokey Mountains is het meest bezochte Nationale Park van Amerika. Tijdens deze bouwsteen verblijf je in Cherokee zodat je via de Newfound Gap Road door het Great Smokeys National Park kan rijden.

vanaf EUR: 59.00

Alcatraz Island Cruise en Tour

Je vaart naar Alcatraz, een eiland in de Baai van San Francisco en bezoekt de beruchte gevangenis, waar o.a. Al Capone gevangen heeft gezeten. Tegenwoordig is het eiland een natuurgebied.

vanaf EUR: 62.00

Amsterdam Court Hotel

Dit sfeervolle hotel heeft een fantastische ligging in Manhattan en bevindt zich aan Times Square en op slechts 600 meter loopafstand van de theaterwijk en op 2 minuten lopen van het metrostation 50th Street. Ideaal voor een bezoek aan New York.

vanaf EUR: 63.00

Tussenstop in Salt Lake City

Salt Lake City is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Yellowstone of aan het Zuid Westen van Amerika. We regelen een comfortabel hotel in het centrum.

vanaf EUR: 67.00

Archeoloog voor een dag

Wil je Moab (Arches) combineren met Yellowstone NP dan is dit een handige bouwsteen om de lange reisafstand te overbruggen. Niet de meest interessante route maar Vernal is wel een leuke stop.

vanaf EUR: 69.00

Easy going Atlanta

Vanaf Amsterdam kun je rechtstreeks naar Atlanta vliegen.  Atlanta is daarom een fijn begin of eind punt van je reis door de zuidelijke staten van Amerika. Het is de geboortestad van Martin Luther King Jr.

vanaf EUR: 78.00

Snorkelen met zeekoeien

Ontdek de magische onderwaterwereld van de "Nature Coast" tijdens deze excursie waarbij je gaat snorkelen met de vriendelijke zeekoeien in de ondiepe, sprankelende wateren van de Crystal River.

vanaf EUR: 78.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 19 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, america, amerika, everglades, safari, airboat, tocht, fietstocht, golden, bridge, smokies, alcatraz, island, cruise, amsterdam, court, hotel, tussenstop, archeoloog, going, atlanta, snorkelen, zeekoeien, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, america, vinden, waaronder, amerika, specifiek, snorkelen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties