noord afrika | marokko

Petit Marrakech

Taroudant, ook wel bekend als klein Marrakech, is een leuke tussenstop op deze route. Ontdek hier hoe Marrakech er zo'n 50 jaar geleden uit zag, zonder de grote groepen toeristen die je er nu vindt.

vanaf EUR: 46.00


Kasbahs en dadelvalleien

Deze bouwsteen voert je over het Atlasgebergte richting bizarre rotspartijen en vruchtbare palmvalleien. Je bezoekt één van Marokko's mooiste kasbahs waar je dwaalt door smalle steegjes. Even ben je terug in de tijd.

vanaf EUR: 95.00

Karavaan naar de woestijnduinen

Met je huurauto rijd je richting kameel en woestijn. Je overnacht eerst in het woestijnstadje Erfoud en stapt de volgende dag op de rug van een kameel. Op je gemak slof je de oranje duinen in.

vanaf EUR: 99.00

Uitwaaien aan zee

Essaouira is een authentieke vissersplaats aan de Marokkaanse kust waar de wind altijd waait. Het is een plek voor zonliefhebbers, een walhalla voor shop-aholics en een paradijs voor wind- en kitesurfers.

vanaf EUR: 105.00

In de verborgen palmvallei

Neem de afslag naar een verborgen palmvallei. Je rijdt door immense kloven en wandelt door palmoases waar de rust uitgevonden lijkt te zijn.

vanaf EUR: 123.00

Lekker luieren in Agadir

Zon, zee, strand… Met 300 dagen zon per jaar, zorgt Agadir voor een (meestal) zonnig einde van je Marokko-reis. Agadir is dé badplaats van Marokko met een Europese uitstraling.

vanaf EUR: 124.00

Marrakech

Vlucht vertrekt op 24-06-2020 van Eindhoven, Eindhoven naar Menara, Marrakech met Transavia. Op 29-06-2020 vertrekt de terugvlucht van Menara, Marrakech naar Eindhoven, Eindhoven. Boek deze vlucht bij www.wtc.nl voor €133

vanaf EUR: 133.00

Marrakech

Vlucht vertrekt op 24-06-2020 van Eindhoven, Eindhoven naar Menara, Marrakech met Transavia. Op 29-06-2020 vertrekt de terugvlucht van Menara, Marrakech naar Eindhoven, Eindhoven. Boek deze vlucht bij www.wtc.nl voor €133

vanaf EUR: 133.00

Couscous bij berbers

Stap eens het lokale berberleven binnen. Tijdens deze bouwsteen ga je van de gebaande paden en ervaar je de gastvrijheid van de berbers in de bergen. Je verblijft in een eigen kamer bij een familie thuis.

vanaf EUR: 135.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 15 volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, noord, afrika, marokko, petit, marrakech, kasbahs, dadelvalleien, karavaan, woestijnduinen, uitwaaien, verborgen, palmvallei, lekker, luieren, agadir, marrakech, marrakech, couscous, berbers, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, noord, afrika, vinden, waaronder, marokko, specifiek, couscous,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties