midden oosten | egypte

Vakantieland Egypte

Egypte, officieel de Arabische Republiek Egypte, is een staat in het noordoosten van Afrika. Het land omvat ook het schiereiland Sinaï, dat geografisch bij Azië wordt gerekend. Egypte grenst aan de Middellandse Zee in het noorden, de Gazastrook en Israël in het noordoosten, de Rode Zee in het oosten, Soedan in het zuiden en Libië in het westen.

Bezienswaardigheden
Memphis en zijn necropolis: de piramidevelden van Gizeh tot Dahshur
Oud Thebe en zijn necropolis
Nubische monumenten van Aboe Simbel tot Philae
Historisch Caïro
Abu Mena
Sint-Catharinagebied
Wadi Al-Hitan ( Walvisvallei )
Bel Air Azur Resort

Op en top genieten van elkaar in Egypte. De rustzoeker haalt zijn hart op in Hotel Bel Air Azur Resort in Hurghada-stad. Hier kom je geen kinderen tegen. Je voelt je meteen thuis in de knusse, intieme sfeer. Aan het zwembad is het goed toeven.

EUR: 552.00


Arabia Azur Beach

Door de frisgroene parkachtige tuin loop je naar het centrale zwembad. Wat een verademing, zoveel ruimte. Bij Hotel Arabia Azur Beach in Hurghada-stad zijn legio plekjes om je lekker uit te strekken aan het water.

EUR: 553.00

Sindbad Club

The Yellow Submarine! Naast het aquapark is dit dé attractie van Hotel Sindbad Club in Hurghade-stad (Egypte). Voor wie liever niet zelf onder water gaat maar toch de wondere onderwaterwereld van de Rode Zee niet wil missen.

EUR: 569.00

Desert Rose

Gelegen in de plaats Hurghada-stad en tussen de palmbomen vind je Hotel Desert Rose, een iconisch en ruim opgezet resort met een Olympisch zwembad. Vandaag een wedstrijdje baantjes trekken.

EUR: 632.00

Royal Tulip Beach Resort

Hotel Royal Tulip Beach Resort in Marsa Alam is er voor iedereen. De kids zijn uren zoet met de glijbanen en waterfanaten halen hun hart op onder water. Flippers aan en duikbril op.

EUR: 655.00

Steigenberger Aqua Magic

Dompel je letterlijk onder in de waterwereld van Hotel Steigenberger Aqua Magic in Hurghada-stad aan de Rode Zee. Met Splashfactor 8 is dit hotel absoluut kidsproof en zelfs het meest ervaren waterhoentje is nog verrast.

EUR: 677.00

Tropitel Naama Bay

Tropitel Na'ama Bay in Sharm el Sheikh is perfect voor een avondje stappen en gezellige drukte. Het centrum van Na'ama Bay is op loopafstand. Na het diner is het heerlijk om over de boulevard te wandelen en een terrasje te pakken.

EUR: 691.00

Falcon Hills

Een enorme dosis gezelligheid en vriendelijke personeel is waar Falcon Hills in Sharm el Sheikh bekend om staat. Verwacht geen overdadige luxe, maar het personeel doet alles om het je naar de zin te maken.

EUR: 691.00

Jaz Casa Del Mar Resort

Volledig in de vakantiemodus in Egypte, je stapt bij een verblijf in Hotel Jaz Casa del Mar Resort zo de boulevard op. Ondanks dat je omringd bent door gezellige restaurants en terrasjes van Hurghada-stad is er in het hotel ook genoeg te beleven.

EUR: 705.00

1 2 3 4  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
vakantieland, egypteegypte, officieel, arabische, republiek, egypte, staat, noordoosten, afrika., omvat, schiereiland, geografisch, wordt, gerekend., egypte, grenst, middellandse, noorden, gazastrook, noordoosten, oosten, soedan, zuiden, westen.bezienswaardighedenmemphis, necropolis, piramidevelden, gizeh, dahshuroud, thebe, necropolisnubische, monumenten, simbel, philaehistorisch, roabu, menasintcatharinagebiedwadi, alhitan,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties