midden oosten | jordanie

Avontuurlijk Jordanië (self-drive)

In Jordanië ontdek je een andere wereld. Zowel het voorjaar als het najaar is ideaal om een avontuurlijke Jordanië reis te maken.

vanaf EUR: 694.00


Familiereis Privé Jordanië

Tijdens deze privé-familiereis Jordanië dobber je in de Dode Zee en krijg je alle tijd om de beroemde roze stad Petra te verkennen. Jordanië is de perfecte bestemming voor families met kinderen die kort op vakantie willen.

vanaf EUR: 799.00

Jordanië highlights (met chauffeur)

Achter de rode rotsen ligt een wereldwonder verscholen, Petra. Deze Jordanië rondreis laat je Petra op eigen houtje verkennen. Met chauffeur reis je het land door, ongedwongen en relaxed.

vanaf EUR: 825.00

Jordanië highlights (self-drive)

In Jordanië ontdek je een andere wereld. Zowel het voorjaar als het najaar is ideaal om een Jordanië rondreis te maken.

vanaf EUR: 825.00

Groepsrondreis Jordanië Hoogtepunten

Maak kennis met de hoogtepunten van Jordanië tijdens deze complete, scherp geprijsde rondreis.

vanaf EUR: 1039.00

Groepsrondreis Jordanië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Jordanië bezoek je Romeinse steden, drijf je in de Dode Zee, wandel je door het Dana natuurreservaat en verken je de beroemde roze stad Petra die in 1812 werd herontdekt.

vanaf EUR: 1289.00

Familiereis Jordanië

Tijdens de familiereis Jordanië dobber je in de Dode Zee en nemen we alle tijd om de beroemde roze stad Petra te verkennen. Jordanië is de perfecte bestemming voor families met kinderen die kort op vakantie willen.

vanaf EUR: 1329.00


mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, midden, oosten, jordanie, avontuurlijk, jordani, drive, familiereis, jordani, jordani, highlights, chauffeur, jordani, highlights, drive, groepsrondreis, jordani, hoogtepunten, groepsrondreis, jordani, familiereis, jordani, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, midden, oosten, vinden, waaronder, jordanie, specifiek, familiereis,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties