midden america | ecuador

Goed gemutst door koloniaal Cuenca

Pastelkleurige huizen, pleinen met terrasjes en imposante kerken: welkom in Cuenca! Met de stadswandeling op papier ga je op ontdekking in deze koloniale stad. Je ziet hoe de Panamahoeden worden gemaakt en proeft de lekkerste ijsjes van Ecuador.

vanaf EUR: 87.00


Ponchos en panfluiten

Otavalo is dé plek om souvenirs te kopen op de kleurrijke markten. Je ziet bij verschillende werkplaatsen hoe ponchos, panfluiten en rietmatten worden gemaakt. Je overnacht in een kleurrijk hotel in het centrum van Otavalo.

vanaf EUR: 108.00

Biken in Baños

Baños is een goede tussenstop op de route door de Andes en naar het regenwoud in Tena. Je kunt er relaxen in de warmwaterbaden of activiteiten als mountainbiken, canyoning, raften of ziplinen ondernemen.

vanaf EUR: 112.00

Met de trein door de Andes

Je rijdt met een trein door de Andes over het traject van de duivelsneus. Vroeger mocht je spectaculair op de trein zitten, maar nu helaas niet meer. Je zit in een coupé in de moderne houten trein.

vanaf EUR: 114.00

Easy going Quito: starten op de evenaar

Met deze bouwsteen in Quito heb je een ontspannen start van je Ecuadorreis. Je wordt door een luchthaventransfer naar je hotel in de levendige wijk Mariscal gebracht. Op eigen tempo ontdek je Quito.

vanaf EUR: 141.00

Ande(r)s leven

Dit is één van onze favoriete bouwstenen in Ecuador. Je bezoekt de lokale gemeenschap en krijgt een bijzonder inkijkje in het leven van de Indígena indianen.

vanaf EUR: 158.00

Witte toppen en haciëndas

Je rijdt over de 'Laan der Vulkanen' naar de hoogste actieve vulkaan van Ecuador: de Cotopaxi. Je kunt er gaan wandelen, fietsen of paardrijden in de desolate en fotogenieke landschappen rondom de haciënda waar je overnacht.

vanaf EUR: 183.00

Hier aan de visserskust

Sluit je reis ontspannen af in een bungalow vlakbij het strand. Je maakt een dagexcursie naar de blauwvoet jan van genten op Isla de la Plata en speurt van juni tot oktober de zee af naar walvissen.

vanaf EUR: 204.00

Aan de rand van het regenwoud

Deze bouwsteen naar Tena is een aanrader als je wel de jungle wilt beleven, maar niet veel tijd of budget hebt. Er zijn minder dieren te spotten dan in de diepe jungle, maar kleurrijke vogels vind je hier zeker.

vanaf EUR: 274.00

1 2 3  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, midden, america, ecuador, gemutst, koloniaal, cuenca, ponchos, panfluiten, biken, trein, andes, going, quito, starten, evenaar, anders, leven, witte, toppen, hacindas, visserskust, regenwoud, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, midden, america, vinden, waaronder, ecuador, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties