midden america | costa rica

Onthaasten op San Blas eilanden

Verblijf op het eiland Yandup dat beheerd wordt door een Kuna familie. Het eiland met wit zand en palmbomen is onderdeel van de San Blas archipel. De Kuna zijn trots op hun afkomst en dat zie je aan hun traditionele sieraden en geborduurde kleding.

vanaf EUR: 1.00


Palmenstrand Samara

Samara is een heerlijk, nog niet zo toeristisch, stranddorpje om even helemaal niets te moeten. Langs de Pacifische kust van Costa Rica kun je je op talloze stranden, zoals Buena Vista of Playa Carillo genieten van zon, zee en strand.

vanaf EUR: 96.00

Rincon de la Vieja: Woudreuzen en zwavelmeren

Iets minder bekend dan de buurparken, maar zeker zo indrukwekkend, juist omdat het wat rustiger en minder toeristisch is: Rincon de la Vieja.

vanaf EUR: 102.00

Mi casa es tu casa

Je logeert bij een familie in de Juanilama gemeenschap. Je wandelt naar een waterval in de omgeving of plukt bananen en kookt je eigen maaltijd met verse ingrediënten uit de tuin.

vanaf EUR: 107.00

Caño Negro: varen door vogelparadijs

Een bouwsteen voor reizigers die 'off the beaten track' willen gaan. De meeste dagjesmensen uit La Fortuna komen niet zo ver. De Caño Negro rivier trekt vogels aan uit heel Midden-Amerika.

vanaf EUR: 120.00

Wandelen naar de waterval

Het nationale park Tenorio wordt nog maar door weinig toeristen bezocht. Je loopt over smalle paden langs de turquoise Rio Celeste rivier aan de voet van de Tenorio vulkaan. Je beloning is een prachtige waterval verborgen in de jungle.

vanaf EUR: 140.00

Gloriedagen van Granada

Reis vanuit Costa Rica, of bij aankomst in Managua, meteen door naar Granada. De oudste en volgens ons leukste stad van Nicaragua. Met een lokale gids beleef je de gloriedagen van Granada tijdens een stadstour.

vanaf EUR: 144.00

Manuel Antonio: Natuurstrand en apenheuvel

Manuel Antonio is een compact nationaal park dat direct aan zee ligt. Zwem en snorkel in zee en stap vanaf het strand zo het groene natuurpark in. Je spot er apen, neusbeertjes, luiaarden en leguanen. Het is een populaire afsluiting van de reis.

vanaf EUR: 148.00

Kikkers bij de Arenal vulkaan

De Arenalvulkaan is een perfect gevormde vulkaan, waar je er ook nog eens dichtbij kunt komen. 's Avonds regelen we een kikkerexcursie waarbij je opzoek gaat naar de beroemde roodoogmakikikker.

vanaf EUR: 149.00

1 2 3 4 5  volgende

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, midden, america, costa, onthaasten, eilanden, palmenstrand, samara, rincon, vieja, woudreuzen, zwavelmeren, negro, varen, vogelparadijs, wandelen, waterval, gloriedagen, granada, manuel, antonio, natuurstrand, apenheuvel, kikkers, arenal, vulkaan, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, midden, america, vinden, waaronder, costa, specifiek, kikkers, arenal,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties