cruises | australie

Cruises Australie

Australië is de naam van het continent dat ten zuidoosten van Azië ligt, tussen de Indische en de Grote Oceaan. Australië is, op Antarctica na, het dunbevolkste continent ter wereld. Het binnenland bestaat uit woestijn.
Tropisch Cairns aan zee

De stad Cairns, is het startpunt van veel trips naar het grootste koraalrif ter wereld, het Great Barrier Reef. Cairns heeft een internationale luchthaven, een tropisch klimaat en dito temperatuur.

vanaf EUR: 112.00

Stopover Hong Kong

Als stopover in Azië kun je kiezen voor Hongkong.

vanaf EUR: 139.00

Stopover Singapore

Singapore is een bruisende, welvarende en zeer schone metropool. Volgens sommigen saai en voorspelbaar, volgens ons de moeite van een stopover in Azië waard.

vanaf EUR: 167.00

Op bezoek bij Maggie

Wie Australië zegt, denkt aan koala's en wallaby's. Hier op Magnetic Island, ook wel liefkozend “Maggie” genoemd, zie je ze in het wild.

vanaf EUR: 167.00

Sydney surfstrand stay

Een leuk alternatief op het centrum van Sydney, om je reis op een ontspannen manier te beginnen of juist te eindigen. Want naast het Opera House en de Harbour Bridge staat Sydney ook bekend om zijn surfstranden.

vanaf EUR: 179.00

Melbourne-mix

Melbourne is dé sportstad van Australië en een smeltkroes van culturen. Het is een ideale plek om je reis langs de zuidkust te starten.

vanaf EUR: 224.00

Witte wijn, blauwe bergen

Op slechts 2, 5 uur rijden van metropool Sydney vind je twee uitgestrekte natuurgebieden. Zo ver je kunt kijken, zie je diepgroene wijnranken of bomen met een blauwe gloed. Proef allerlei wijnen en laat je zintuigen hun werk doen.

vanaf EUR: 239.00

Easy going Sydney

Sydney is dé plek om je reis door Australië te beginnen. Een skyline van wolkenkrabbers, het imposante Opera House en de Harbour Bridge. Stap ons artistiek hotel uit en ontdek karakteristieke wijken als Darling Harbour en Kings Cross.

vanaf EUR: 244.00

Great Ocean Drive

Slingerend langs steile kliffen en verlaten stranden rijd je van Melbourne naar Adelaide, een indrukwekkende route die je langs Zuid-Australische highlights als de Twelve Apostles brengt.

vanaf EUR: 255.00

1 2 3 4 5  volgende

cruises, australieaustrali, continent, zuidoosten, tussen, indische, grote, oceaan., australi, antarctica, dunbevolkste, continent, wereld., binnenland, bestaat,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties