azie | vietnam

Kom je bij mij eten in Ho Chi Minh City?

Geniet van een met zorg bereide maaltijd, thuis bij een gezin in Ho Chi Minh City. Deze culinaire ervaring geeft jou de mogelijkheid écht contact te maken met een lokale familie en om te proeven van de pure Vietnamese keuken.

vanaf EUR: 18.00


Kom je bij mij eten in Hoi An?

Geniet van een met zorg bereide maaltijd, thuis bij een gezin in Hoi An. Deze culinaire ervaringgeeft jou de mogelijkheid écht contact te maken met een lokale familie en om te proeven van de pure Vietnamese keuken.

vanaf EUR: 18.00

Kom je bij mij eten in Tam Coc?

Geniet van een met zorg bereide maaltijd, thuis bij een gezin in Tam Coc. Deze culinaire ervaring geeft jou de mogelijkheid écht contact te maken met een lokale familie en om te proeven van de pure Vietnamese keuken.

vanaf EUR: 18.00

Koninklijke tijden in Hué

Op de fiets door de oude koningsstad Hué. Ontdek het enorme Citadel die vierkant ommuurd is met 10 km lange muren.

vanaf EUR: 58.00

Beleef Luang Prabang

Volgens veel reizigers is Luang Prabang een van de leukste plaatsen in Laos, door de ligging aan de legendarische Mekong rivier, de Laotiaanse gastvrijheid en gezellige straatjes.

vanaf EUR: 64.00

Skyline van het zuiden

Zwoele avonden, druk verkeer en groene parken waar mensen flaneren en sporten na een lange werkdag. HCMC, oftewel Saigon, een stad in ontwikkeling. Een lokale bewoner neemt je mee in het dagelijks leven.

vanaf EUR: 99.00

Hallo Hanoi!

Welkom in Vietnam, welkom in Hanoi. Nadat je bijgekomen bent van je vlucht in het vriendelijkste hotel van de stad, midden in het Frans-koloniale centrum, is het tijd voor je eerste kennismaking.

vanaf EUR: 115.00

Klassiek Hoi An

De voormalige handelspost Hoi An is een stad met sfeer en geschiedenis en volgens ons een relaxte uitvalsbasis in het midden van je reis. Dwaal door de kleine straatjes met originele pakhuizen en leuke boetiekjes en restaurants.

vanaf EUR: 117.00

Dromerige duinstranden

Vanuit Ho Chi Minh City reis je in vier uur per trein naar het strand van de levendige badplaats Mui Ne. Ga je iets de binnenlanden in, dan bevind je je in een zandduin dat je een gevoel geeft midden in een woestijn te staan.

vanaf EUR: 131.00

1 2 3 4 5 6 7 8  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, vietnam, koninklijke, tijden, beleef, luang, prabang, skyline, zuiden, hallo, hanoi, klassiek, dromerige, duinstranden, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, vietnam, specifiek, dromerige,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties