azie | tibet

Easy going Kathmandu

Bij aankomst in Kathmandu is het een lekker gevoel dat je transfer naar je hotel en de eerste twee overnachtingen alvast geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen we dit voor je. Wel zo makkelijk.

vanaf EUR: 81.00

Pandas en Thai Chi

Chengdu is de thuisbasis van hét symbool van China: de reuzenpanda. Het Panda Breeding Centre is een van de weinige plekken in de wereld waar je deze koddige dieren van dichtbij kunt zien. De stad zelf heeft een verrassend ontspannen sfeer.

vanaf EUR: 155.00

Kleisoldaten op de Zijderoute

Xi'an, daar ga je heen omdat je het beroemde Terracotta leger wilt zien van zo'n 9000 soldaten, paarden en strijdwagens van klei. Daarnaast ligt de stad aan het einde van de eeuwenoude Zijderoute.

vanaf EUR: 179.00

Chitwan jungle en neushoorns

Het Royal Chitwan National Park ligt in de Terai, het subtropische laagland van Nepal. Hier vind je uitgestrekte rijstvelden en authentieke boerendorpjes én een enorm nationaal park.

vanaf EUR: 188.00

Goden en Koningen in de Vallei

Een relaxte en bijzondere start van je Nepal reis. Om een goed beeld van Kathmandu en de regio te krijgen zou je deze 'basis'-bouwsteen niet mogen missen.

vanaf EUR: 215.00

Trekken over de rand van de vallei

Met deze bouwsteen reis je te voet naar de andere kant van de vallei van Kathmandu. Het is een lichte trekking met fraaie uitzichten op het bergmassief. Je bezoekt een aantal authentieke dorpen waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan.

vanaf EUR: 253.00

Easy Going in Beijing

De meeste China reizen beginnen in Beijing. Slenter door de Verboden Stad en over het plein van de Hemelse Vrede. Ontdek traditionele winkeltjes in de oude hutong wijken en wordt wegwijs in de Chinese eetcultuur tijdens onze foodsafari.

vanaf EUR: 315.00

Tashi Delek: Welkom in Lhasa!

Start je verblijf in Tibet in een van de meest religieuze steden ter wereld: Lhasa. Bij aankomst rijd je door naar de hoogste hoofdstad ter wereld.

vanaf EUR: 324.00

Sunrise at Poonhill

Voor wie twijfelt om een trekking te gaan doen, zichzelf niet al te veel wilt vermoeien maar wel het gevoel van een trekking wil ervaren is deze korte trekking een leuke uitdaging.

vanaf EUR: 335.00

1 2  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, tibet, going, kathmandu, pandas, kleisoldaten, zijderoute, chitwan, jungle, neushoorns, goden, koningen, vallei, trekken, vallei, going, beijing, tashi, delek, welkom, lhasa, sunrise, poonhill, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, tibet, specifiek, sunrise,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties