azie | thailand

Kom je bij mij eten in Chiang Mai?

Geniet van een met zorg bereide maaltijd, thuis bij een gezin in Chiang Mai. Deze culinaire ervaring geeft jou de mogelijkheid écht contact te maken met een lokale familie en om te proeven van de pure Thaise keuken.

vanaf EUR: 18.00


Kom je bij mij eten in Sukhothai?

Schuif aan voor een versbereide maaltijd bij een Thais gezin. Dat geeft jou de mogelijkheid om écht contact te maken en te genieten van de smakelijke Thaise keuken bij het gezin thuis.

vanaf EUR: 18.00

Jomtien Palm Beach Hotel & Resort

Een meer dan goed middenklasse hotel met een goede ligging en geschikt voor een langer verblijf. Eén van de beste hotels in Jomtien!

vanaf EUR: 33.00

Tempels en tuktuks

Op weg naar Chiang Mai is een tussenstop bij koningsstad Ayutthaya een aanrader. Honderden kleurrijke paleizen geven je een beeld van de Khmer-koninkrijken van eeuwen geleden.

vanaf EUR: 36.00

Ontdek Chiang Mai

Het gebied rondom Chiang Mai is vooral populair om een trekking te maken, maar ook de stad zelf is een bezoek meer dan waard.

vanaf EUR: 58.00

Bangkok your own way

Vrijwel elke Thailand-reis start in Bangkok. Onze chauffeur pikt je op op de luchthaven om je naar je hotel te brengen. We regelen een hotel nabij het Hua Lamphong station, hét treinstation van Bangkok.

vanaf EUR: 92.00

Watervallen van Bolovenland

Midden op het Boloven plateau, in het zuiden van Laos, bevindt zich een oase van watervallen die zich tussen de frisgroene bomen in het regenwoud een weg naar beneden werken. Je kunt hier prachtig wandelen.

vanaf EUR: 113.00

Soezen op Samui

Het is wellicht het bekendste eiland in de Golf van Thailand: Ko Samui. De combinatie van maanvormige, witte stranden en tropisch binnenland maken het dan ook een heerlijke plek.

vanaf EUR: 118.00

Laidback Laos

Het sfeervolle plaatelandsplaatsje Vang Vieng ligt in een vallei omringd door indrukwekkende kalksteenformaties. Het trekt vooral avontuurlijke reizigers maar ook veel jonge backpackers.

vanaf EUR: 119.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 22 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, thailand, chiang, sukhothai, jomtien, beach, hotel, resort, tempels, tuktuks, ontdek, chiang, bangkok, watervallen, bolovenland, soezen, samui, laidback, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, thailand, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties