azie | nepal

Raften op de Trisuli rivier

Jungle en snelstromende rivieren, misschien niet direct de belevenissen die je te binnen schieten als je aan Nepal denkt.

vanaf EUR: 39.00


Monniken van Neydo

Slapen in een boeddhistisch klooster tussen de groene heuvels met uitzicht over vallei van Pharping. Je komt hier om kennis te maken met de boeddhistische monniken en te leren over hun leven.

vanaf EUR: 69.00

Easy Going Pokhara

Pokhara is volgens ons het ideale uitgangspunt voor een trekking door het Annapurna-gebergte. De stad kent een gezellig centrum met (trekking-)winkels en restaurants.

vanaf EUR: 72.00

Easy Going Kathmandu

Bij aankomst in Kathmandu is het een lekker gevoel dat je transfer naar je hotel en de eerste twee overnachtingen alvast geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen we dit Kathmandu verblijf voor je. Wel zo makkelijk.

vanaf EUR: 84.00

Thuis bij de Tibetanen

Tijdens een verblijf in de Tibetaanse homestay Nepal van Jampaling leer je alles over het leven van Tibetanen in Nepal. Vanwege de politieke situatie in Tibet zijn veel Tibetanen genoodzaakt elders te gaan wonen.

vanaf EUR: 146.00

Wandelen naar oude Newari dorpen

Tussen Kathmandu en Pokhara ligt het schilderachtige plaatsje Bandipur een plek waar je even tot rust komt tijdens je reis. In dit authentieke bergdorp waan je je honderd jaar terug in de tijd en koml je weinig andere toeristen tegen.

vanaf EUR: 168.00

Goden en Koningen in de Vallei

Een relaxte en bijzondere start van je Nepal reis. Om een goed beeld van Kathmandu en de regio te krijgen zou je deze 'basis'-bouwsteen niet mogen missen.

vanaf EUR: 219.00

Chitwan jungle en neushoorns

Het Royal Chitwan National Park ligt in de Terai, het subtropische laagland van Nepal. Hier vind je uitgestrekte rijstvelden en authentieke boerendorpjes én een enorm nationaal park.

vanaf EUR: 229.00

Vliegen naar het dak

Je kunt uiteraard de machtige Mount Everest beklimmen om van haar schoonheid te genieten. Maar het kan ook anders: een spectaculaire vlucht rond de top van de Everest en over het indrukwekkende berglandschap.

vanaf EUR: 232.00

1 2 3 4 5  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, nepal, raften, trisuli, rivier, monniken, neydo, going, pokhara, going, kathmandu, thuis, tibetanen, wandelen, newari, dorpen, goden, koningen, vallei, chitwan, jungle, neushoorns, vliegen, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, nepal, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties