azie | myanmar

Easy going Bangkok your own way

Ben je op zoek naar een centraal gelegen hotel in Bangkok, start dan met deze bouwsteen. Je uitvalsbasis is een hotel in de wijk Banglamphu.

vanaf EUR: 99.00

Soezen op Samui

Vanaf Yangon vlieg je via Bangkok naar dit bekende eiland in de Golf van Thailand, welke garant staat voor een ontspannen verblijf op een goed ontwikkeld eiland. Ko Samui is vooral bestemd voor de verwende strand- en uitgaansliefhebber.

vanaf EUR: 118.00

Van Mandalay naar koningsstad

Dwaal door verlaten koningssteden en zie de zon ondergaan bij de langste houten wandelbrug ter wereld. In Mandalay verblijf je in een pension gerund door een lokale familie.

vanaf EUR: 140.00

Trappen door tempelvallei - Bagan

Ontelbare kegelvormige torens die boven de groene bomen uitsteken. Dit is Bagan. Marco Polo beschreef het als een van de mooiste plekken op aarde. Zevenhonderd jaar later wordt dit door veel reizigers nog steeds zo gezien.

vanaf EUR: 145.00

Britse villas & high-tea in Pyin Oo Lwin

Een Britse break tijdens je Myanmar reis. Schommel per trein naar een oude Britse post in de bergen. Fiets langs koloniale villa's en stop voor een high-tea in een Engelse tuin. Pyin Oo Lwin is koel, groen en heeft haar Britse charme behouden.

vanaf EUR: 150.00

Het begon in Yangon...

Mingalabar en welkom in Myanmar! Yangon is het startpunt van je Myanmar reis. Een leuke plek om via een Birmees kennis te maken met Birmese rituelen, het eten en het dagelijkse leven.

vanaf EUR: 155.00

Relaxen aan het meer - Inle Lake

Deze relax bouwsteen is een zonnig alternatief voor 'De ossenkar op palmboomstrand' in Ngapali.

vanaf EUR: 165.00

Ossenkar op palmboomstrand - Ngapali

Een kilometerslang zandstrand, wuivende palmen, vers gegrilde vis en de sfeer van het oude Thailand. Ngapali is het tropische toetje van je Myanmar reis. Je verblijft hier in een sfeervolle lodge aan het strand.

vanaf EUR: 185.00

Op het hilltribepad - Kalaw trekking

Dwars door groene heuvels, theeplantages en afgelegen dorpen met kleurrijke bergstammen. Tijdens deze tweedaagse trekking wandel je vanuit de heuvels rond Kalaw naar Inle Lake.

vanaf EUR: 195.00

1 2 3  volgende

mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, myanmar, going, bangkok, soezen, samui, mandalay, koningsstad, trappen, tempelvallei, bagan, britse, villas, begon, yangon..., relaxen, ossenkar, palmboomstrand, ngapali, hilltribepad, kalaw, trekking, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, myanmar, specifiek, hilltribepad, kalaw,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties