azie | japan

Uitwaaien op kunsteiland

Een frisse eilandbries en een enorme gele pompoen met zwarte stippen heten je welkom op het kunsteiland Naoshima. Ooit een slaperig eiland, nu een populaire bestemming voor liefhebbers van moderne kunst en architectuur.

vanaf EUR: 129.00

Sushi van de lopende band

Osaka, één van de metropolen van Japan is net iets anders dan de rest. Osaka staat bekend om zijn vriendelijke en tikje eigenwijze bevolking die wel van een grapje houdt en ook van haar culinaire versnaperingen.

vanaf EUR: 139.00

Indrukwekkend Hiroshima

Hiroshima, bekend om zijn tragische verleden, maar tegenwoordig vooral een bruisende kosmopolitische stad met een vriendelijke en positieve sfeer. Flaneer over lommerrijke boulevards vol hippe eettentjes.

vanaf EUR: 212.00

Luchtkasteel in de Japanse Alpen

Genesteld tussen de bergen van de Japanse Alpen ligt het kosmopolitische stadje Matsumoto. Geflankeerd door imposante bergtoppen, is Matsumoto de thuisbasis van Japans oudste houten kasteel.

vanaf EUR: 218.00

Zentuinen en samurai

Prachtig bewaard gebleven samurai-en Japanse geisha-wijken, evenals één van de mooiste tuinen van het land kenmerken Kanazawa. Ook liefhebbers van vis en zeevruchten kunnen in Kanazawa hun hart ophalen! Lees verder over Zentuinen en samorai.

vanaf EUR: 249.00

Het boeddhistische Koyasan

Slaap in een oude tempel in één van de meest heilige streken van Japan. Sta vroeg op en volg de boeddhistische monniken naar hun gebedsceremonie. Proef de rust en de sfeer tijdens een wandeling door de betoverende bossen.

vanaf EUR: 266.00

Veters vast in Takayama

Takayama, een charmante oude stad in de Japanse Alpen en tevens de uitvalsbasis voor schilderachtige bergdorpen als Shirakawago.

vanaf EUR: 305.00

Fietsen door verborgen straatjes

Als je aan Japan denkt, zie je oude tempels voor je, perfect onderhouden zen-tuinen en beeldschone geisha's. Precies dat is Kyoto in een notendop! De beste manier om het culturele hart van Japan te verkennen is per fiets.

vanaf EUR: 399.00

Pelgrimsroute Kumano Kodo

Trek stevige wandelschoenen aan, strik je veters en ga op pad! De Kumano Kodo is een eeuwenoude pelgrimsroute langs watervallen en oude tempels.

vanaf EUR: 449.00

1 2 3  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, japan, uitwaaien, kunsteiland, sushi, lopende, indrukwekkend, hiroshima, luchtkasteel, japanse, alpen, zentuinen, samurai, boeddhistische, koyasan, veters, takayama, fietsen, verborgen, straatjes, pelgrimsroute, kumano, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, japan, specifiek, pelgrimsroute,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties