azie | indonesie

Kom je bij mij eten?

Geniet van een met zorg bereide maaltijd, thuis bij een gezin nabij Ubud of Lovina. Deze culinaire ervaring geeft jou de mogelijkheid écht contact te maken met een lokale familie en om te proeven van de pure Indonesische keuken.

vanaf EUR: 15.00

Luieren in Lovina

In het noorden van Bali ligt de levendige kustplaats Lovina. Wij vinden dit een fijne plek voor een tussenstop in je rondreis over Bali. Geniet bijvoorbeeld net als wij van vers gevangen vis bij zonsondergang.

vanaf EUR: 73.00

Proef het leven op Lombok

Midden in de binnenlanden van Lombok vind je pure rust tussen de rijstvelden en watervallen.

vanaf EUR: 80.00

Tussendoortje in drijvend dorp

Deze bouwsteen is een perfecte stop op weg naar (of van) Torajaland. Je verblijft in een houten palen stadje aan de rand van het Tempemeer. In een longtailboot vaar je het spiegelende meer op naar een drijvend dorp.

vanaf EUR: 81.00

Witte stranden van de Gilis

De Gili's zijn pareltjes voor de kust van Lombok, ver genoeg van Bali om hun onbekommerde sfeer te behouden en dichtbij genoeg om gemakkelijk met Bali reizen te combineren. De eilanden hebben witte stranden en een azuurblauwe zee.

vanaf EUR: 83.00

Ongerepte oostkust van Bali

De meeste reizigers bezoeken de bekende stranden in het zuiden van Bali, maar wanneer je het authentieke eilandleven wilt ervaren dan reis je met onze bouwsteen naar de ongerepte oostkust.

vanaf EUR: 97.00

Stranden van het zuiden

Zachtgeel strand, Balinese restaurants, winkeltjes en een sfeervol hotel met zwembad: een prima plek om je reis op Bali ontspannen af te sluiten of te beginnen. Sanur is een levendige badplaats, maar minder toeristisch dan Kuta.

vanaf EUR: 102.00

Rise & shine - vulkaan Batur beklimmen

De 1.717 meter hoge vulkaan Gunung Batur is voor de Balinese Hindu's heilig.

vanaf EUR: 104.00

Laid-back en hip Canggu

Je begint of eindigt je Bali-reis in Canggu,  één van de hipste en meest chille plaatsen van Bali en misschien zelfs wel van heel Azië. Hippe restaurants, boetiekwinkels, een relaxte lifestyle en surfen: dat is Canggu.

vanaf EUR: 107.00

1 2 3 4 5 6 7 8 9  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, indonesie, luieren, lovina, proef, leven, lombok, tussendoortje, drijvend, witte, stranden, gilis, ongerepte, oostkust, stranden, zuiden, shine, vulkaan, batur, beklimmen, canggu, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, indonesie, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties