azie | india

Easy going Kathmandu

Bij aankomst in Kathmandu is het een lekker gevoel dat je transfer naar je hotel en de eerste twee overnachtingen alvast geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen we dit voor je. Wel zo makkelijk.

vanaf EUR: 79.00


Easy Going Bangalore

Starten in de 'garden city of India', betekent een rustig begin van je Zuid-India reis.

vanaf EUR: 84.00

Slapen in Chittorgarh fort

Chittorgarh staat bekend om zijn grote fort met kleine straatjes, tempels en paleizen. Hier hebben we een sfeervol hotel voor je gevonden dat wordt gerund door een vriendelijke Indiase familie.

vanaf EUR: 112.00

Vorstelijk tussendoortje Rajasthan

Ver weg van India's drukke steden hebben we deze vorstelijke oase van rust gevonden. Je slaapt in een authentiek fort dat nu is ingericht als kleinschalig maar imponerend hotel.

vanaf EUR: 133.00

Van waterpot tot sari

Wissel je reis langs Indiase steden af met een bezoekje aan het platteland. Bewonder de vrouwen in kleurige sari's met potten op hun hoofd en maak een praatje met de arbeiders op het veld. Je slaapt in een historisch fort middenin het dorp Chandelao.

vanaf EUR: 135.00

Wereldwonderroute Jaipur - Agra

De Taj Mahal is een wereldwonder dat je niet mag missen. Op de route van Jaipur naar Agra is de Taj Mahal zeker niet het enige spectaculaire wereldwonder om je door te laten overweldigen.

vanaf EUR: 136.00

Kamperen in de woestijn

Breid je bezoek aan Jaisalmer uit met een nacht slapen in de woestijn. Op de rug van een kameel hobbel je door de gele zandduinen van de woestijn van Jaisalmer. In de verte doemt een klein tentenkamp op, dat speciaal voor jullie vandaag is opgebouwd.

vanaf EUR: 138.00

Delhi op de fiets

Dompel jezelf onder in Delhi's drukte en volg onze gids op de fiets door smalle straatjes en brede lanen riksja's en karren ontwijkend. De gids kent de leukste routes en de leukste plek voor een kopje chai voor een korte pauze.

vanaf EUR: 158.00

Chitwan jungle en neushoorns

Het Royal Chitwan National Park ligt in de Terai, het subtropische laagland van Nepal. Hier vind je uitgestrekte rijstvelden en authentieke boerendorpjes én een enorm nationaal park.

vanaf EUR: 186.00

1 2 3 4 5 6 7  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, india, going, kathmandu, going, bangalore, slapen, chittorgarh, vorstelijk, tussendoortje, rajasthan, waterpot, wereldwonderroute, jaipur, kamperen, woestijn, delhi, fiets, chitwan, jungle, neushoorns, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, india, specifiek, chitwan, jungle,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties