azie | china

Easy Going Shaxi

Wil je het platteland van China zien en beleven? Dan ben je in Yunnan op de juiste plek en wat ons betreft kun je dan het beste naar Shaxi.

vanaf EUR: 32.00


Aan de voet van de Himalaya

Wil je het Tibet gevoel ervaren, maar heb je geen tijd om naar Tibet te reizen, dan is een verblijf in Zhongdian een prima alternatief. Je reist vanuit Lijiang door de voorlopers van de Himalaya naar het Tibetaanse Zhongdian.

vanaf EUR: 75.00

Baidorpjes langs het meer

Maak kennis met kleurrijke stammen die leven in de bergen vanuit het rustig gelegen Dali. Huur een fiets en verken de omgeving waar stammen zoals de Yi en de Bai wonen in eenvoudige huizen.

vanaf EUR: 82.00

Uitrusten in Urumqi

Aan het einde van het Chinese deel van de zijderoute ligt de stad Urumqi. Een grote Chinese stad met een flinke Oeigoerse minderheid.

vanaf EUR: 82.00

Kashgars Bazaar

Ver weg in het westen van de provincie Xinjiang ligt de stad Kashgar of Kashi, in het Chinees. Hier, tussen de lemen huizen van de oude stad en de drukte op de bazaar proef je het echte Oeigoerse leven.

vanaf EUR: 95.00

Waag een gokje in Macau

Bij een bezoek aan Macau weet je misschien niet helemaal wat je kan verwachten. Macau is altijd een beetje het ondergeschoven kindje van China geweest.

vanaf EUR: 106.00

Shashlik in Almaty

Groene bomen, gezellige terrassen en een bazaar waar je U tegen zegt. Dat is Almaty in een notendop. Maar er is nog zo veel meer! Wil je skiƫn? Dan is er een prachtig skieresort. Hiken? Dat kan in de bergen rond Big Almaty Lake.

vanaf EUR: 131.00

Homestay tussen de karstbergen

Even helemaal van de wereld af. Dat kan hier in Langshi! De homestay ligt in een klein dorpje aan de overkant van de Li-rivier. Weg van de drukte van Yangshuo en weg van de toeristenmassa.

vanaf EUR: 131.00

Het klooster van Labrang

Stap van de gebaande paden op de nomadenroute tussen Xi'an en Chengdu. Weinig reizigers bezoeken deze regio vol Tibetaanse en Mongoolse invloeden. Draai aan de gebedsmolens van het Labrang klooster in Xiahe en reis per jeep over hoogvlaktes.

vanaf EUR: 139.00

1 2 3 4 5 6 7  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, china, going, shaxi, himalaya, baidorpjes, langs, uitrusten, urumqi, kashgars, bazaar, gokje, macau, shashlik, almaty, homestay, tussen, karstbergen, klooster, labrang, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, china, specifiek, klooster,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties