azie | bhutan

Easy Going Kathmandu

Bij aankomst in Kathmandu is het een lekker gevoel dat je transfer naar je hotel en de eerste twee overnachtingen alvast geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen we dit voor je. Wel zo makkelijk.

vanaf EUR: 87.00


Naar de jungle met de Tharu

Een leuke en bijzondere Nepal bouwsteen waar je kennis maakt met de oorspronkelijke bewoners van de jungle, de Tharu. Ze nemen je mee de jungle in en verklappen je de geheimen van moeder natuur.

vanaf EUR: 94.00

Easy Going Delhi

Vlieg je naar Bhutan vanuit Delhi, dan kun je gebruik maken van ons startpakket in Delhi. Vaak kom je pas laat in de avond aan en kun je pas de volgende ochtend doorvliegen. We regelen daarom een overnachting in Delhi.

vanaf EUR: 106.00

Wereldwonderroute Jaipur-Agra

Sinds 2007 is de Taj Mahal onderdeel van de lijst met Nieuwe Zeven Wereldwonderen uit de moderne tijd. Dit witmarmeren mausoleum is het ultieme bouwwerk voor de liefde, gemaakt door Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz.

vanaf EUR: 136.00

Chitwan jungle en neushoorns

Het Royal Chitwan National Park ligt in de Terai, het subtropische laagland van Nepal. Hier vind je uitgestrekte rijstvelden en authentieke boerendorpjes én een enorm nationaal park.

vanaf EUR: 193.00

Heilige taferelen aan de Ganges

Varanasi is een plaats die alle zintuigen op scherp zet: het is er druk, vies, warm en chaotisch. De stad is gebouwd op de oevers van de heilige rivier de Ganges en gelovigen komen vanuit alle windstreken naar Varanasi om de riviergodin te eren.

vanaf EUR: 222.00

Goden en Koningen in de vallei

Een relaxte en bijzondere start van je Nepal reis. Om een goed beeld van Kathmandu en de regio te krijgen zou je deze 'basis'-bouwsteen niet mogen missen.

vanaf EUR: 224.00

Op de thee in Darjeeling

Met links het afwisselende Nepal en rechts het ongerepte Bhutan ligt Darjeeling verscholen tussen de witte bergpieken. Het koele Darjeeling is een Indiase stad met een Nepalees tintje en een toevluchtsoord voor Indiërs die verkoeling zoeken.

vanaf EUR: 249.00

Kraanvogelvallei

De valleien die Bhutan rijk is zijn minstens zo betoverend als de witte bergreuzen van de Himalaya. Je trekt door een van de mooiste valleien van de Himalaya.

vanaf EUR: 280.00

1 2 3  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, bhutan, going, kathmandu, jungle, tharu, going, delhi, wereldwonderroute, jaipur, chitwan, jungle, neushoorns, heilige, taferelen, ganges, goden, koningen, vallei, darjeeling, kraanvogelvallei, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, vinden, waaronder, bhutan, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties