australie | nieuw zeeland

Stopover Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een andere populaire stopover in Azië. Kuala Lumpur, de kosmopolitische hoofdstad van Maleisië (ook wel KL genoemd), is een bezoekje tijdens een stopover zeker meer dan waard.

vanaf EUR: 77.00


Van kust naar gletsjer

Ruige kliffen, slingerende wegen langs gletsjers en brede zandstranden dat is de westkust van Nieuw-Zeeland. Je combineert tijdens deze bouwsteen een verblijf aan het strand, waar je slaapt in je eigen huisje, met een bezoek aan de Fox gletsjer.

vanaf EUR: 109.00

Varen naar het zuiden

Na de vulkanische hooglanden rijd je door naar het zuiden, naar de hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington. Wellington is een vrij kleine stad, gelegen tussen de groene heuvels en aan zee.

vanaf EUR: 130.00

Easy Going Auckland

Eenmaal aangekomen aan de andere kant van de wereld is het wel zo prettig om je reis relaxed te beginnen. We regelen daarom alvast je transfer en eerste overnachting.

vanaf EUR: 136.00

Wonderlijk Wanaka

Met deze bouwsteen maak je kennis met 'klein Queenstown' Wanaka en het Mount Aspiring National Park. Een sfeervol stadje ingesloten door bergen en op de drempel van het beroemde nationale park waar je goed kunt wandelen.

vanaf EUR: 145.00

Stopover Hong Kong

Als stopover in Azië kun je kiezen voor Hongkong. Hongkong, een stukje China en toch ook weer niet.

vanaf EUR: 148.00

Coromandel Hotwater Beach

Op z'n twee uur rijden van Auckland ligt het schiereiland Coromandel. Een heuvelachtig hobbitlandschap, slingerende wegen langs kleine baaien met felblauwe zee en witte kalkstenenrotsen langs de strandjes.

vanaf EUR: 161.00

In Tasmans voetsporen

Tijdens deze bouwsteen ontdek je het Abel Tasman park. Een fijn rustpunt in je reis en weer een hele andere omgeving.

vanaf EUR: 166.00

Stopover Singapore

Een andere mogelijkheid voor een stopover in Azië is Singapore. Singapore is een bruisende, bijzonder welvarende en zeer schone metropool. Volgens sommigen saai en voorspelbaar, volgens ons de moeite van een 2-daagse stopover zeker waard.

vanaf EUR: 169.00

1 2 3 4 5  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, australie, nieuw, zeeland, stopover, kuala, lumpur, gletsjer, varen, zuiden, going, auckland, wonderlijk, wanaka, stopover, coromandel, hotwater, beach, tasmans, voetsporen, stopover, singapore, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, australie, vinden, waaronder, nieuw, zeeland, specifiek, stopover,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties