afrika | zuid afrika

Een ontspannen beginnetje

Onze chauffeur rijd je naar een handig nabijgelegen guesthouse. Met een Zuid-Afrikaanse wijntje en een goede nachtrust begint je Afrika avontuur. Lees meer over deze ontspannen-start-bouwsteen.

vanaf EUR: 56.00


Zeesafari: kajak tussen de walvissen

Bij Hermanus aan de Kaapse kust kun je van juli tot en met half november walvissen spotten. Stap in een kajak en peddel samen met een ervaren gids met ze mee tijdens hun trek. Het hele jaar door vind je hier ook zeeleeuwen, pinguïns en dolfijnen.

vanaf EUR: 105.00

Dwars door Swaziland (eSwatini)

Vanuit het Krugerpark naar het zuiden is de snelste route dwars door het kleine koninkrijk eSwatini. Een goede plek om te ontspannen na alle safaritochten.

vanaf EUR: 108.00

Addos grijze reuzen

Addo Elephant National Park,  het bekendste nationale park in het zuiden van Zuid-Afrika. Met eigen auto op safari met verrekijker en camera tuur je in de bosjes op zoek naar wilde dieren, terwijl olifanten rustig voor je auto langs lopen.

vanaf EUR: 115.00

Dwars door Swaziland

Vanaf het Krugerpark naar het zuiden is de snelste route dwars door het kleine koninkrijk Swaziland. Even tot rust na de drukke safaridagen en vanuit je kleinschalig onderkomen wandel je het grootste natuurpark van Swaziland in.

vanaf EUR: 119.00

Klik met de Xhosa

Knysna, een stop op de Tuinroute waar de Xhosa-bevolking woont, is voor ons onmisbaar. Achter dit plaatsje vind je de townships. Geen toeristische show, maar een oprechte tour door hun dagelijkse leven en vriendelijke cultuur.

vanaf EUR: 125.00

Thuis op Route 62

Route 62 is een van de mooiste wegen om de Kaap te verkennen. Kronkelende bergpassen met kristalheldere stroompjes worden afgewisseld met wijngaarden en boerderijen. Slaap op de struisvogelboerderij van boer Neels. Lees meer over Route 62.

vanaf EUR: 126.00

Cederberg & teesakkies

Rode rotsen, bloemvelden en ruige rotstekeningen, ook dit is Zuid-Afrika. Het natuurgebied Cederberg ligt van de gebaande paden maar toch in de buurt van Kaapstad. Prachtig om te wandelen en ook de enige plek ter wereld waar rooibosthee groeit.

vanaf EUR: 137.00

Alle beetjes helpen

Steek je handen uit de mouwen en help een dagje mee in een township in Port Elizabeth. Speel voetbal met de kinderen, help op de crèche of geef tandenpoetsles. Met dit vrijwilligersproject kun je in een dag al een verschil maken, alle hulp is welkom.

vanaf EUR: 139.00

1 2 3 4 5 6  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, afrika, afrika, ontspannen, beginnetje, zeesafari, kajak, tussen, walvissen, dwars, swaziland, eswatini, addos, grijze, reuzen, dwars, swaziland, xhosa, thuis, route, cederberg, teesakkies, beetjes, helpen, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, afrika, vinden, waaronder, afrika, specifiek, beetjes,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties