afrika | zuid afrika

Dwars door Swaziland

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over afrika te vinden: waaronder zuid-afrika en specifiek Dwars door Swaziland (Dwars-door-Swaziland309)

Vanaf het Krugerpark naar het zuiden is de snelste route dwars door het kleine koninkrijk Swaziland. Even tot rust na de drukke safaridagen en vanuit je kleinschalig onderkomen wandel je het grootste natuurpark van Swaziland in. Vergeet niet om de lokale markt te bezoeken, zo krijg je een indruk van het dagelijks leven in Swaziland.


land: Zuid-Afrika

vanaf EUR: 119.00

 Riksja Online

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Ieder land heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer specialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Riksja Online (zuid-afrika)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, afrika, afrika, dwars, swaziland, dwars, swaziland309, vanaf, krugerpark, zuiden, snelste, route, dwars, kleine, koninkrijk, swaziland., drukke, safaridagen, vanuit, kleinschalig, onderkomen, wandel, grootste, natuurpark, swaziland, vergeet, lokale, markt, bezoeken, krijg, indruk, dagelijks, leven, swaziland., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, afrika, vinden, waaronder, afrika, specifiek, dwars, swaziland, dwars,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties