afrika | namibie

Buffelen op de Waterberg

Reis je na Etosha terug naar Windhoek dan is deze bouwsteen de oplossing. Rijdt zuidwaarts door Namibië en stop voor een overnachting aan de voet van het Waterberg Plateau.

vanaf EUR: 74.00


Easy going Windhoek

Na 11 uur vliegen (geen tijdsverschil dus redelijk fit) sta je op de luchthaven van Windhoek. Onze chauffeur rijdt je naar een gezellig en handig gelegen guesthouse. Er is vandaag tijd om te voet het centrum te gaan verkennen.

vanaf EUR: 94.00

Voetjes omhoog

Wil je je reis door (Namibië en) Botswana ontspannen afsluiten? Je laatste dagen niks meer doen behalve wegdromen bij de avonturen die je beleefd hebt.

vanaf EUR: 126.00

Afrikaans toetje

Een relaxmomentje in Afrikaanse stijl aan het eind van je reis. Strijk neer op je ligbed bij het zwembad met uitzicht over de heuvels. Ga voor een laatste keer op safari en steek 's avonds je braai aan.

vanaf EUR: 129.00

Langs de kolonie

In het Duits-koloniale kustplaatsje Swakopmund, met tal van restaurantjes, terrasjes, winkels en strand, hangt een ontspannen sfeer.

vanaf EUR: 148.00

Huttendorp langs rivieroevers

Verbind je Namibië-reis met Botswana. Je laat de woestijngebieden achter je en komt in het groene en vruchtbare noorden met rivieren uit omringende Afrikaanse landen.

vanaf EUR: 156.00

Groen, groener, groenst ... Caprivi!

Wil je meer tijd doorbrengen op de Caprivistrook? In tegenstelling tot de rest van Namibië is de strook juist erg groen en een van de waterrijkste gebieden van Namibië.

vanaf EUR: 183.00

Dorstige zebras bij het kamp

Etosha National Park is voor veel reizigers één van de hoogtepunten tijdens de Namibië-reis. Met je eigen huurauto stuur je over goede gravelwegen door het National Park op zoek naar wilde dieren.

vanaf EUR: 192.00

Dus zo leven de Himbas

Een paar dagen 'off the beaten tracks'. Kaokoveld, een ruig gebied in noord-Namibië, is het leefgebied van de Himba's. Deze stam is bekend om hun met rode oker bedenkte huid en haren.

vanaf EUR: 238.00

1 2 3 4  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, afrika, namibie, buffelen, waterberg, going, windhoek, voetjes, omhoog, afrikaans, toetje, langs, kolonie, huttendorp, langs, rivieroevers, groen, groener, groenst, caprivi, dorstige, zebras, leven, himbas, mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, afrika, vinden, waaronder, namibie, specifiek, leven,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties