zuid europa | turkije

Vakantieland Turkije

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale staat, die zowel in Azië als in Europa ligt. Turkije is een democratische rechtsstaat en een parlementaire republiek met een president aan het hoofd. De hoofdstad en de regeringszetel van het land is Ankara.

Turkije is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen wereldwijd en maakt sinds enkele jaren deel uit van de top 3 bestemmingen van Nederlandse vakantiegangers. Internationaal gezien staat Turkije op de 7e plaats qua bezoekersaantallen. Door het mediterrane klimaat zijn vooral de badplaatsen langs de kust populair zoals Bodrum, Alanya, Marmaris, Kusadasi en Antalya, de Turkse west- en zuidkust staat ook wel bekend als de Turkse Rivièra.

Bijzonder aan Turkije is ook dat er bijna alles te beleven valt zoals in Saklikent, omdat het zo dicht bij Antalya ligt, is dit één van de weinige plaatsen ter wereld waar men 's ochtends kan skiën en ‘s middags kan zwemmen.
Istanbul

Vlucht vertrekt op 03-07-2019 van Dusseldorf Arpt, Dusseldorf naar Ataturk Arpt, Istanbul (Ataturk Arpt) met Pegasus airlines . Op 11-07-2019 vertrekt de terugvlucht van Ataturk Arpt, Istanbul (Ataturk Arpt) naar Dusseldorf Arpt, Dusseldorf.

vanaf EUR: 162.00


Istanbul

Vlucht vertrekt op 03-07-2019 van Dusseldorf Arpt, Dusseldorf naar Ataturk Arpt, Istanbul (Ataturk Arpt) met Pegasus airlines . Op 11-07-2019 vertrekt de terugvlucht van Ataturk Arpt, Istanbul (Ataturk Arpt) naar Dusseldorf Arpt, Dusseldorf.

vanaf EUR: 162.00

Olimpiyat

Haal het maximale uit je stedentrip naar Istanbul: vanaf het moment dat je 's ochtends je ogen opendoet, word je in hotel Olimpiyat getrakteerd op een volledige Istanbul-ervaring. De kamers zijn brandschoon en modern ingericht.

EUR: 233.00

Centrum

De naam zegt het al! Hotel Centrum Istanbul ligt in het oude centrum van de stad, dicht bij het Topkapi-paleis en op loopafstand van de Blauwe Moskee en de Grote Bazaar.

EUR: 233.00

Avicenna

Het Avicenna Hotel is een stijlvolle, uitvalsbasis voor je bezoek aan Istanbul. Avicenna is ondergebracht in een gerenoveerd, traditioneel houten huis uit de 19e eeuw.

EUR: 233.00

Ilkay

Om te proeven van Istanbul hoef je hotel Ilkay niet eens uit: in de gezellige Red River Pub smul je van ├ęcht goede kebab, Turkse gehaktballen en plateaus met Turkse hapjes en kaas.

EUR: 233.00

Grand Yavuz

"History meets comfort", in het Nederlands is het bijna niet beter uit te drukken! Geschiedenis/ historie gemixt met modern comfort en dat gekoppeld aan een modern wellness centrum en een restaurant met uitzicht!.

EUR: 235.00

Barin

Receptionisten Ijmi en Ahmet heten je hartelijk welkom in hotel Barin: een typisch Turks familiehotel en prima uitvalsbasis voor een stedentrip naar Istanbul.

EUR: 237.00

Orient Express

Bestemming: een onvergetelijke stedentrip naar Istanbul. Dit hotel ontleent zijn naam aan de beroemde luxetrein die vorsten en staatslieden naar Istanbul bracht.

EUR: 242.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 82 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname

vakantieland, turkijeturkije, officieel, republiek, turkije, transcontinentale, staat, zowel, europa, ligt., turkije, democratische, rechtsstaat, parlementaire, republiek, president, hoofd., hoofdstad, regeringszetel, ankara.turkije, belangrijkste, toeristische, bestemmingen, wereldwijd, maakt, sinds, enkele, jaren, bestemmingen, nederlandse, vakantiegangers., internationaal, gezien, staat, turkije, plaats, bezoekersaantallen., mediterrane, klimaat, vooral, badplaatsen, langs, populair, zoals, bodrum, alanya, marmaris, kusadasi, antalya, turkse, zuidkust, staat, bekend, turkse, ra.bijzonder, turkije, bijna, alles, beleven, zoals, saklikent, omdat, dicht, antalya, weinige, plaatsen, wereld, ochtends, middags,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties